Sunday..

Jøss, finnes bloggen også?? Denne helgen har egentlig vært ganske så fin og avslappende, men samtidig ganske så sosial. Fredag hadde vi nemlig fest her i leiligheten med masse folk fra Tønsberg, men som også oppholder seg i Trondheim. Det var veldig hyggelig, og senga fant vi ikke før i 3 tiden. Noe som er ganske seint for det «partymennesket» her. Hehe, sist jeg var på/hadde fest var i September i fjor, så kan ikke akkurat skryte på meg den tittelen, men det gjør meg ingen verdens ting. Lørdag gikk dermed til en hel del avslappning. Formen var egentlig helt fin, men det var deilig å bare ta det helt med ro og gjøre akkurat det jeg ville.

I dag sov vi ganske lenge, og drøyan skikkelig. Litt sånn man skal gjøre på søndager egentlig. Også har jeg vært på kafè med en venninne og kost med med skravling og en deilig kanelbolle. Og nå sitter jeg her og skriver til dere etter å ha redigert litt bilder til et innlegg som kommer til torsdag igjen. Så dagen i dag har vært fin og avslappende, men det blir ganske så trist når man står opp så seint, og det allerede er bek-mørkt utenfor vinduene kl 16 på ettermiddagen. Merker dagene ikke er her like lenge lenger altså!

Men som dere kanskje skjønner så har jeg storkost meg denne helgen, og jeg har ikke tenkt en eneste tanke på bloggen. Og det resulterte jo også til at jeg ikke hadde noe spesifikt innlegg til dere i dag. Men nå får dere et litt langt skravleinnlegg av meg fordet.  Jeg skal jo også egentlig dele et antrekksinnlegg med dere i morgen. Men bildene har jeg ikke fått tatt enda da vi har hatt ufyselig vær hver eneste dag. Så satser på fint i morgen formiddag, slik at vi får tatt noen bilder før Mathias stikker på skolen for dagen.

Men uansett så tror jeg at jeg må runde av dette innlegget, for hvis ikke blir det evig langt, om det ikke allerede er det.. Og for det andre så har jeg vell egentlig ikke veldig mye interessant å si, jeg ble bare plutselig veldig skravlete med dere og! Men jeg håper dere hvertfall har hatt en fin helg og at du nyter resten av denne søndagen fullt ut!

Har du hatt en fin helg? Og er du klar for en ny uke i morgen? 

Del

2 Kommentarer

  1. Trine
    5. november 2017 / 17:29

    Så fin collage! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *