Why I might disappear

God mandag alle sammen!

Er dere klare for en ny uke? Det håper jeg så absolutt. Selv er jeg klar og opplagt for en ny uke. Antrekksbilder er tatt og redigert, jeg har fått jobbet litt med skole og jeg skal så fort dette innlegget er publisert videre på trening. Jeg trener nå fast mandag, onsdag og fredag, og jeg kjenner jeg endelig er inne i en god rutine treningsmessig. Jeg har funnet antall dager og hva slags økter som passer meg på hvilke dager, og det kjenner jeg er så motiverende!

Men selv om jeg er inspirert på trening og kommer meg avgårde på det, så betyr ikke det at inspirasjonen er her for alt. Det begynner nemlig å tynne seg litt ut med bloggideer om dagen, rett og slett fordi: 1. Jeg gleder meg så til å begynne på innleggene for desember, at å komme på noe for resten av november er så demotiverende. 2. Vi har kun et par timer med det vi kanskje kan kalle dagslys, ikke at det er mye å skryte av, så må nok finne frem softboxene mine etterhvert.. Desverre. og nr. 3. Så er jeg midt i oppkjøringen mot eksamen. Jeg har faktisk min første om akkurat to uker i dag, og det kjenner jeg litt på nervene. Jeg prøver så godt jeg kan å være kreativ, men når det eneste hjernen min vil tenke på utenom eksamen er jul. Da går det i juleting altså. Jeg vet det er alt for tidlig, men det er min absolutte favoritt tid, så jeg kan ikke gjøre annet enn å glede meg!

Bukse – Gina Tricot     Jakke – Monki     Off-shoulder genser – Gina Tricot
Sko – Dinsko      Øredobber – Kappahl      Veske – Mulberry

Men selv om det forrige avsnittet kanskje var hakket mer negativt enn det man burde starte en mandag med så måtte jeg bare bare si noe i tilfelle dere merker at jeg ikke er like mye til stede her på bloggen. Jeg vil jo trossalt gjøre det ganske bra på eksamen også! Og jeg er motivert til å jobbe, jeg er motivert til å gjøre det bra. Men jeg skal også for alt i verden prøve å sjonglere alt, men noen ganger kan det hende noe faller litt igjennom, men det håper og tror jeg dere skjønner!

Hva syntes dere forresten om dagens antrekk? Alltid gøy å finne frem gamle skatter i garderoben! 

Share:

4 Kommentarer

 1. ..
  6. november 2017 / 16:53

  Klarer du ikke flere ting på en gang du a?

  • 6. november 2017 / 18:09

   Det er ikke snakk om å ikke klare å gjøre flere ting på en gang 🙂 Heller det at motivasjonen kommer og går og at annet kan ta litt over akkurat i disse eksamens tider 😉

 2. Oline
  6. november 2017 / 20:40

  Utrolig fine bilder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *