Before & After: Diningroom

Da kan jeg endelig dele med dere hvordan “spistestua” vår har blitt etter vi pusset opp. Jeg er så fornøyd med det, og fargen vi valgte på den ene veggen kunne ikke passet bedre! Fargen heter Blåis, og den hvite fargen heter HvitPepper mener jeg. Den ser hakket gulere ut på bildene enn det de er i virkeligheten, men det er på grunn av lyset i taket. Og når jeg i tillegg skal redigere bildene etterpå, så ble de litt feil når jeg ville få frem den andre nydelige fargen vi har på veggen. Så det ble litt valgets kvaler på hvem som skulle være likest mulig virkeligheten om dere skjønner.

Vi har også endelig fått oss en bar under kaffe-menyen vår. Det har jeg nemlig hatt lyst på siden vi flyttet inn her, og nå er den på plass. Vi kjøpte bordet på Ikea, og det er fra Vittsjø serien. Vi har faktisk kjøpt oss et stuebord i den serien også, så kan trygt si at det er en serie jeg har falt pladask for. Jeg vil nemlig ha enda noen hyller, men der sier nok mangelen på plass stopp! Men hvertfall så har vi litt utvalg av alkohol på nederste hylle. For så å ha diverse glass og noen kaffekopper på hylle nummer to. Og øverst står kaffemaskinen vår fra Dolce Gusto, med kapsler i Kähler bollen min. Også måtte vi jo ha en liten plante på da. Og dere aner ikke hvor fornøyd jeg er med sluttresultatet. Det ble akkurat slik jeg så for meg!

Vi var litt redde for at det skulle bli for mørkt med fargen blåis på veggen, men det ble akkurat slik vi håpte på. Det går veldig fint i og med at det kun er en vegg, også er det jo en dør i midten av veggen, så den bryter det jo litt opp. Også syntes jeg det faktisk gjorde det litt mer hjemmekoselig med den fargen, istedet for kun hvite vegger over alt. Men jo dere ser kanskje også at på noen av bildene er det litt flekker på listene hvor det ikke er maling. Jo det er på grunn av at vi måtte skifte en ledning på veggen der, og da kom den nye malingen like godt med. Da ble vi så happy atte.. Neida, det går fort å male over akkurat det igjen. Det er bare kjedelig når vi faktisk var ferdig, men sånn går det.

Og jo, over her ser dere jo at jeg har limt inn vloggen fra vi pusset opp dette rommet. Jeg prøvde å inkludere mer av arbeidet vi faktisk gjorde denne gangen istedet for å bare oppdatere hele tiden. Det blir jo selvfølgelig en del oppdateringer uansett, men hvis du lurer på fremgangen og vil se forvandlingen litt sånn underveis så er det jo bare å se den!

Hva syntes dere om resultatet? Og hva syntes dere om fargen blåis?

Del

2 Kommentarer

  1. Rose
    9. november 2017 / 13:18

    So beautiful! xx

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *