Christmas baking

Søndag = bakedag

Jepp, dere sier jeg kanskje er tidlig ute, men jeg kan ikke la vær. Jeg fikk plutselig et innfall av at jeg ville lage sjokolade cookies i dag, og det passet jo egentlig supert da jeg driver å planlegger litt juleoppskrifter om dagen. Og når jeg fikk en ny duk og en julestrømpe i posten tidligere i uken passet det jo enda bedre å gjøre dette innlegget litt julete. I know, vi er bare halvveis i November, men jeg er NØDT til å ha noe å glede meg over i denne eksamenstiden. Tenk at i morgen er det bare en uke til jeg er i gang med eksamnene mine! Ugh, grøsser ved tanken..

Men ja, det ble plutselig litt bakst på meg i dag, og det gjør jo ikke noe å sette igang med julebaksten litt tidlig. Da får jo dere evt bare mer oppskrifter som dere kan bli inspirert av i løpet av desember! Dere får desverre ikke oppskriften på disse i dag, rett og slett fordi jeg juksa litt, men også fordi jeg vil ikke dele det før nærmere Desember. Jeg vil bare friste dere littegran først!

Også tenkte jeg kanskje å dele med dere noen juleoppskrifter jeg tenkte å prøve meg på i år, og gi meg gjerne tilbakemelding på om det er noe jeg bare kan la være, eller om det er noe annet dere vil jeg skal teste ut, og dele!

 

 

Julebaksten 2017:

★ Chocolate Chip Cookies

★ Julekake/brød

★Karameller

★ Vanilla Fudge

★ Sjokolade trøfler/konfekt

★ Serinakaker

★ Brun-og-hvit kjeks

★ Lussekatter

★ Lakriskuler med sjokolade

 

Dette lagde jeg i fjor:

★ Pepperkaker x3

Kakemenn (link)

Risboller (link)

 

Som du kanskje ser har jeg mer planer om små nytelser istedet for kaker osv i år. Mye fordi jeg syntes det er så godt, og da blir det litt lettere å begrense seg. Men også fordi det kan bli ganske så fine julegaver, og jeg vet selv at jeg alltid hadde blitt glad for å motta slikt til jul. Så tenker lage litt diverse å ha med hjem til foreldrene mine, men også til familien til Mathias. Vi skal jo tross alt feire jul der i år, så det er jo hyggelig å ha med litt smått! Så det er planen! Også kommer vi jo selvfølgelig til å lage pepperkaker, men det føler jeg er så obligatorisk at jeg nesten ikke trengte å skrive det en gang.

Men er det noe annet dere vil jeg skal teste og blogge om? Eller ser lista fin ut? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *