En lettere eksamens hverdag!

I’m Alive!

Ja, jeg lever folkens! Jeg er bare glad jeg advarte dere i DETTE innlegget forrige uke at det kunne hende jeg ble litt borte noen dager fremover. Jeg prøver jo selvfølgelig å gjøre alt jeg kan for at det ikke skal skje, men i går hadde jeg verken bilder til et innlegg eller tiden til å skrive det, så da ble det litt stille her. Men det tror jeg nok dere skjønner!

Jeg har også jobbet i hele dag og jeg har kun hatt pauser når vi skulle ta bilder til dette innlegget og når vi skulle på butikken. Så det har gått i ett og jeg kjenner det godt i ryggen, nakken og ikke minst i hodet. Men det betyr ikke at jeg er ferdig. Så fort jeg er ferdig med dette innlegget er det å snu nesa mot naturfag igjen. Men det er bare et par uker igjen og så er jeg så og si ferdig. Og godt skal det bli.

Jeg kjenner jo at det skal bli godt å bli ferdig med to allerede om en uke. Det er ikke noe som er mer motiverende enn det altså! Men i og med at jeg sitter såpass mye ved pulten så har jeg måttet gjøre det beste ut av situasjonen, og det har jeg så absolutt nå!

✶ ✶ ✶

 

My desk essentials!

Jeg har funnet ut at det er et knippe med produkter jeg må ha innen armlengde, og ikke minst et stearinlys som skaper litt koselig stemning i omgivelsene. Og dere aner ikke hvor mye det hjelper å ha ha en fin ryddig og ren pult når man skal sitte å jobbe på den så mye som jeg har gjort de siste dagene nå. Har jo tross alt sitti her fra jeg startet lesingen om morningen til jeg avslutter en eller annen gang i løpet av kvelden.

1. Something for my hands..

Men det første produktet jeg har funnet meg selv gripe etter i denne eksamensperioden er rett og slett en håndkrem. Jeg prøver å gå meg noen turer her og der for å lufte hodet. Men i og med at det er så temperatur forskjeller inne og ute, så gjør dette at hendene mine tørker fullstendig inn, og sprekker opp. Det er ingen god følelse, og å skrive på macen med tørre og såre hender er ikke noe jeg lengter etter å sette igang med. Dermed har denne håndkremen blitt aktivt brukt i løpet av dagene, og den vi har på badet blir aktivt brukt hver kveld.

Og ja, selvfølgelig går jeg til min trofaste håndkrem fra Rituals. Den skuffer aldri!

 

2. Bright eyes

Jeg har også gjerne noen øyedråper tilgjengelig. Etter en lang dag med nesa i bøkene eller foran en skjerm så blir ikke bare øynene såre, men også ganske så rød. Om jeg skal ut eller får besøk er det derfor veldig lett å strekke seg etter Cleye øyedråpene mine, de minsker nemlig rødhet på øynene, og den er ganske så effektiv.

Jeg pleier også å ha noen andre øyedråper som er mer for tørre øyne, men denne har jeg brukt så mye den siste perioden at den er jeg rett og slett tom for. Men den er også fra Clear Eyes, og de er helt fantastiske. De kjøler og fukter øynene så godt, og jeg får en lettende følelse hver gang jeg bruker dem. Rart hvor mye man blir påvirket av øynene uten at man merker det!

 

 

 

3. Keeping hydrated

Også har vi jo den trofaste Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden da.. Denne bruker jeg for det meste på leppene i løpet av dagen. I og med at den fukter så godt, og leppene mine er i litt samme situasjon som hendene mine. I tillegg har jeg også hatt munnsår den siste måneden, så denne er god å bruke for å unngå enda et utbrudd.

Og om kvelden har jeg faktisk begynt å bruke denne i ansiktet på de områdene jeg er mest tørr. Jeg har jo hvert år sagt at jeg alltid blir tørr rundt nese området, ikke bare om vinteren, men også om sommeren. Eneste forskjellen er at det er ganske mye verre om vinteren. Så hver kveld de siste ukene har jeg smørt inn området rundt nesa mi med denne kremen, og hver morgen våkner jeg opp til en mye bedre hud rundt nesa enn jeg ellers har på denne tiden.

Jeg pleier å ha ordentlige sår rundt neseborene, og dette er det ikke tegn til at vil skje etter at jeg startet med denne kremen. Så det er ikke snakk om at denne skal byttes ut med det første. Jeg har fortsatt litt igjen, og den har holdt ganske så lenge nå, men å skaffe ny så fort denne er tom er ikke et spørsmål en gang. True Life-saver er denne!!

God produkter som gjør hverdagen hvertfall noen små hakk lettere, når den ellers er ganske så tung. Jeg prioriterer enda å trene selv om eksamenene mine er rett rundt hjørnet. For jeg tror det bare er sunt å bevege kroppen litt innimellom all stillesittingen som blir gjort når man leser. Også er det jo godt å føle at du fortsatt har deler av hverdagen din slik den var før! I morgen er det tilbake på treningssenteret igjen, og da er det klart for en overkropps-økt, og jeg gleder meg! En av favoritt øktene mine sammen med beinøkta jeg pleier å ha på fredager.

Men nå må jeg runde av sånn at jeg får lest litt videre før jeg tar kvelden. Det blir ansiktsmasker og YouTube videoer før senga i dag, og det gleder jeg meg til. Satser på at det blir litt fyring i peisen og, ahh, nå skal jeg jobbe godt så jeg kan ta resten av kvelden fri med god samvittighet!!

Har du eksamen snart? Blir du mye sittende på en og samme plass også? 

 

//inneholder sponsede produkter
Del

2 Kommentarer

  1. Vilde
    14. november 2017 / 19:34

    Fine bilder 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *