The best G&T

God ettermiddag alle sammen, og snart god helg! Herlighet hvor fort denne uken har fløyet forbi. Jeg har nok en gang sitti limt til pc’skjermen og jobbet med skole, men det var ganske så lett å komme i gang igjen i dag. Det var nok mye fordi jeg hadde en super koselig venninne kveld med Elinor og Linn i går. Jule-kaffe på Starbucks før kundekveld og masse salg på Solsiden! Jeg fikk faktisk nesten gjort ferdig julegaven til søsteren min, så det er ikke verst! Så vi kan si jeg trengte en kveld hvor jeg kobla helt ut fra skole, og det fikk jeg i går, helt klart!

Nå derimot tenkte jeg å dele med dere en liten drink oppskrift som du kan starte helgen med. Nemlig en Gin&Tonic. Det er ikke mer enn noen måneder siden jeg smakte denne for første gang, men jeg var helt klart frelst fra første sekund. Så denne oppskriften, om jeg kan kalle det det, måtte jeg bare dele med dere!

 

You’ll need:

✶ En gin av din smak,
selv syntes jeg den vi har er perfekt til denne drinken.

✶ Schweppes i smaken Lemon

✶ Isbiter

✶ Fryste bringebær

✶ Lime

 

Fremgangsmåte:

  • Først fyller du glasset godt med isbiter og litt bringebær. Jeg syntes det er godt med litt bringebær da det gir litt fruktig smak.
  • Så er det å måle opp 30 ml av din valgte Gin, hell det over isbitene. Og så tilsetter du 150 ml Schweppes.
  • Til slutt er det bare å kutte opp en lime og sette den som pynt ved siden av eller ha i glasset. Jeg syntes den ikke gjøre så stor forskjell, så jeg kan også fort droppe den faktisk.
  • Så er det bare å nyte i vei, og husk og ikke drikke for fort, det kan nemlig være litt lett med denne friske drinken!

 

Selv gleder jeg meg til å avslutte skolearbeidet i morgen og slappe av i armkroken til min kjære, med en G&T i hånda. Perfekt spør du meg. Og nå er det litt for lenge siden vi hadde denne drinken sist, at det er helt klart på tide igjen i helgen. Men før den tid er det nok av skole både i kveld og på dagen i morgen som må gjøres. På lørdag igjen blir det nok en pausekveld da jeg skal på julegrantenningen med jentene. Så satser at jeg blir god og opplagt til den siste hele lesedagen min på søndag!

Nei, jeg gleder meg til denne helgen jeg, selv med mye studier. Jeg tror den skal bli ganske så bra uansett!

Fristet dette å prøve i helgen? Og hva er favoritt drinken din? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *