The day I’ve been waiting for!

Jeg kan ikke helt skjønne at dagen faktisk er her.. Denne dagen har jeg venta på en stund nå, og det føles rart at den endelig er her. I dag er det nemlig tid for min første eksamen for dette semesteret, og i morgen er det allerede nummer to. På en måte føles det rart at jeg seinere i dag skal ha eksamen i naturfag, men samtidig så føles det godt å skulle være igang. Jeg er endelig i gang med mine siste eksamener for å få studiekompetansen på plass.

Dere som ikke har fulgt bloggen min så lenge vet kanskje ikke at jeg sluttet på vg3 halvveis i påbyggsåret mitt, da jeg slet med ekstrem panikkangst. Så fra videregående har jeg foreløpig kun fagkompetanse innen servicefaget og reiselivsfaget. Det har funket fint hittil det, men det er vell kanskje på tide å komme seg litt videre. Og nå om under en måned er jeg altså fullstendig ferdig! Dere aner ikke hvor langt unna jeg følte meg den tanken for et år siden, og i dag er jeg i gang med den siste runden med eksamener. Uvirkelig!

Og det er jo ikke slik at jeg blir ferdig med studiekompetansen min og ikke vet hva jeg skal gjøre etter dette. Eller, Tjah.. Jeg vet hvertfall hva jeg skal finne på det neste semesteret. Til høsten er jeg enda litt usikker, men det tenker jeg ikke alt for mye på enda. Jeg har andre spennende eventyr i vente på meg det neste halvåret, og jeg kan ikke vente! Jeg vil enda holde det litt for meg selv, men mine nærmeste venner vet godt hva jeg skal drive med, og det er det viktigste for nå. Og det er ikke til å komme bort i fra at jeg faktisk har gitt dere noen hint her og der, men så langt er det faktisk ingen som har lagt merke til det! Skjønner jo det, for hintene mine har vært ganske så diskre!

Bukse – Gina Tricot.     Genser – Zara.     Skjerf – KappAhl.     Kåpe – Zara.
Sko – DinSko.     Veske – Mulberry

Men nei, må vell kanskje runde av og se enda noen ganger over notatene og ikke minst kompetansemålene. Muntlig med praktisk del er det første gang jeg er borti i dag, så er ganske så spent på det. Og noe forsøk har jeg ikke gjort siden jeg gikk på videregående, har bare pugget ut i fra videoer Sonans har på sidene sine. Men satser på at det er godt inne i minnesenteret i hjernen nå. Jeg vil nødig over-lese, og det er begrenset hvor mye jeg klarer å få med meg når nervene er såpass i høyspenn som de er.
Men jeg håper dere alle får en super dag, og en enda bedre start på uken! 
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *