Back, and ready for December!

Hei alle sammen! Nå er det en liten stund siden sist.. Det ble plutselig litt mye for meg med eksamen og all puggingen, så jeg trengte rett og slett en pause fra alt som het sosiale medier. På Instagram og her på bloggen har det vært stille siden forrige mandag, og jeg er virkelig lei for det, men sånn går det når man tar seg litt vann over hodet. Det har jo resultert i ganske så bra karakterer hittil, så jeg vil absolutt si det var verdt det. Det var også deilig å slippe og bekymre meg for bloggen oppi all den andre eksamens bekymringen.

Men i går ble jeg ferdig med nest siste eksamen og neste er ikke før 12. desember, så jeg har relativt god tid til å pugge på den. Og det betyr jo da at jeg endelig er ordentlig tilbake! Og jeg tror jeg kommer tilbake med et smell. Mer får dere vite i morgen, men jeg tror det er noe dere vil like.

Desember Goals

Bake og utforske nye juleoppskrifter. I år har jeg sett meg ut en del nye oppskrifter jeg har lyst til å prøve og ikke minst dele om de blir vellykkede her på bloggen. Jeg håper også å kunne lage litt smått til julegaver i år, så det blir nok noen timer på kjøkkenet denne måneden, men det gjør ikke meg noe. Bare å sette julemusikken på full guffe, tenne lys og kose seg mens man holder på.

Holde koken helt til min siste eksamen. Ja, selv om jeg er ferdig med 4 av 5, så betyr ikke det at jeg kan slække fullstendig. Jeg får besøk av søsteren min neste uke, og jeg må ha kontroll på min neste eksamen før det. Det er ikke bare bare når det er norsk muntlig.

Gjennomføre vlogmas så godt jeg har muligheten til. Jepp, dere leste riktig. Jeg skal prøve meg på vlogmas igjen i år. Det var ikke sånn supert gjennomført i fjor, men i år har jeg en del mer planer, og jeg kjenner jeg gleder meg til å sette igang. Jeg har jo blogget ganske mye mer det siste halvåret enn det jeg gjorde før vlogmas i fjor, så føler jeg har fått øvd meg en del på det.

Bli tidlig ferdig med julegavene. Jeg er jo allerede godt i gang, og ferdig er jeg faktisk med lillesøsteren min sin. Og foreldrene mine vet jeg hva jeg skal kjøpe, men jeg er hvertfall igang, og ikke minst så har jeg en plan. Det er en god start!

Fortsette å holde et godt kosthold (så godt som det er mulig). Vi klarte det i Oktober, og vi klarte det ganske så bra i November og. Spørsmålet er bare om vi klarer det like bra i Desember? Jeg håper så absolutt det. Og det er jo ikke det at vi ikke skal kose oss. Alt med måte sier nå jeg. Men jeg skal fortsette å holde kontrollen på det jeg får i meg. For jeg føler meg elendig om det blir flere dager med store utskeielser. Det fant jeg ut forrige uke..

Blogge hver eneste dag frem mot jul. Planen er klar og jeg gleder meg til å dele alt jeg har med dere. Mange oppskrifter, DIY gaveideer, giftguides, videoer, interiør, julekvelder og mye mye mer. Desember er bloggmåneden hvor jeg slår på stortromma hver eneste gang!

Nå er desember snart i gang, og dere kan helt klart forvente at fra i dag er det mye juleinnlegg å finne her. Men det håper jeg dere gleder dere like mye til som meg. Jeg føler den måneden jeg får størst blogg- og YouTube glede er i Desember. Det er bare så mange fine minner og ikke minst så mange koselige stunder som er så koselig å dele og ikke minst ta vare på.

ahh, nei det er godt å være tilbake!! Hva vil du helst se på bloggen i løpet av Desember? Hit me! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *