You can do anything!

You can do anything girl!

Vi begynner å nærme oss det nye året, og jeg innså at jeg til våren rett og slett ikke har tid til å drive med bullet journalen min lenger. Jeg blir rett og slett for opptatt, og jeg trengte noe som var lett å frakte rundt i bagen, men samtidig oversiktlig og hadde det jeg trengte. Det tok ikke lange tiden før jeg var inne på personligalmanakk sine sider altså. Det er så greit at du kan designe den akkurat slik du ønsker, både utseende, og innmaten. Du velge hva slags oppsett det skal være, hvilke farger, hvilken måned kalenderen skal starte osv osv. Akkurat det man leter etter i en almanakk spør du meg.

Denne gangen valgte jeg et klassisk ferdig design som de nylig fikk på sidene sine. Det er et samarbeid mellom personlig almanakk og youtuberen Therese Lindgren. Det er kanskje litt typisk blogger med marmor, men det kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Den er klassisk, fin og stilren. Akkurat det jeg ser etter i en planlegger. Så den passet meg rett og slett perfekt!

 

 

Og jeg er jo såpass heldig at jeg skal få dele ut et gavekort på en almanakk til en mine følgere i samarbeid med personlig almanakk. Jeg har hatt samarbeid med dem i et par år nå, og jeg går aldri lei. Forrige gang jeg Bestillte noe derfra valgte jeg faktisk å lage en reisedagbok som jeg limer inn polaroidbilder og skriver litt om hver tur etter jeg har vært og reist. Så du trenger absolutt ikke å bruke gavekortet og bestille en planlegger. Kun fantasien setter grenser til hvordan du setter opp din notatbok/planlegger!

 

Det du trenger å gjøre for å delta er:

 • Følge Helenelekven på Instagram (HER)
 • Tagge en venn i kommentarfeltet på DETTE bildet. (Du kan delta flere ganger ved å tagge nye personer.)
 • Så er det bare og håpe på det beste!

Så trekker jeg vinneren på tirsdag, og da er det en heldig av dere som deltar som får en god start på uken. Jeg kontakter da personen direkte på meldinger på Instagram, og har jeg ikke fått svar innen onsdag kl 12.00, så trekker jeg en ny vinner. Men dere er vanligvis veldig flinke til å svare fort på Instagram, så det er supert!

Håper dere setter pris på en giveaway og masse lykke til!! 

// I samarbeid med personlig almanakk //
Del

2 Kommentarer

 1. Vilde
  4. desember 2017 / 10:46

  Så gøy med giveaway!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   4. desember 2017 / 12:05

   Så bra du syntes det! Gøy å gi noe tilbake 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *