Keep up with my life..

Hei og god ettermiddag kjære gode og tålmodige lesere!

Jeg må slutte og love at jeg er tilbake for fullt og at det blir blogging hver dag. Da skjer det som regel noe helt uventet, som skal ødelegge det hele. Og det skjedde nettopp denne gangen også. Jeg har nemlig klart å pådra meg nyrebekkenbetennelse.. Så jeg har hatt noen dager med ekstreme smerter, og tanken på å ta bilde og blogge da har ikke vært stor. Jeg har i det miste prøvd å vlogge så godt jeg kan, og føler jeg har klart det til en viss grad. Det blir vanskeligere utover kvelden, for da begynner jeg å bli så sliten, og ikke minst så blir smertene litt verre. Men nå tenkte jeg at jeg hvertfall burde gi litt livstegn her inne!

Som sagt så har jeg vlogga en del, og det er allerede to vlogmas videoer ute på YouTube. Dag 1 er i en video, mens dag 2 og 3 er i en annen. Jeg tror dag 4 og evt en annen dag blir kombinert og. Jeg jobber nemlig denne uken mye med skole før jeg får søsteren min på besøk til helgen, så kan bli litt ensformig inntil da, men jeg gjør alt jeg kan for at det ikke skal bli en realitet. Når søsteren min kommer derimot blir det helt klart vlogging. Vi skal på julemarked, julegaveshopping og bare kose oss. Blir helt klart litt baking også tenker jeg! Gjett om jeg gleder meg til en skikkelig søster-helg!

Uansett så er hvertfall vloggene en fin måte å holde seg oppdatert på hva jeg bruker hverdagen min på. Hvertfall i Desember.

 

 

Nå derimot skal jeg åpne Redbullen jeg har i kjøleskapet, for nå kjenner jeg jeg trenger den for å kunne jobbe videre… Pfhu.. Kun en uke igjen, så er jeg ferdig med alle eksamner. Det skal bli godt det! Det er ikke lett å lese effektivt når man ikke er motivert eller interessert, men det må bare gjøres. Og da er egentlig vlogging og blogging en fin distraksjon! Men når man ikke har vært helt bra kan det bli vanskelig å gjøre begge deler. Men jeg håper jeg får det mer og mer til som dagene går nå.

Jeg prøvde forresten å lage karameller i går slik at jeg kunne dele oppskriften med dere i dag.. Hehe, den tror jeg må vente på seg. Jeg kokte blandingen helt klart ikke lenge nok. Så blir nok heller å prøve på nytt i morgen tenker jeg! Men det er jo bare kos og ikke minst enda en fin distraksjon fra lesingen!

Hva syntes du om vloggene? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *