A blog-dream come true!

I dag ville jeg bare stikke innom og dele med dere en liten forandring som har skjedd her på bloggen det siste døgnet. Jeg har nemlig fått en egen shop side hvor jeg legger bilder med linker til plagg og tilbehør som jeg har i garderoben, eller som står på ønskelisten min. Du kan velge mellom å se alt, tilbehøret, mote, hva som eksakt er i min garderobe av det som er linket og til slutt ønskelisten min.  Du finner den i menyen på toppen av bloggen!

Dette er for å gjøre det lettere for dere og evt kjøpe det dere ser og forhåpentligvis liker, uten at dere må lete dere i hjel på nettet. Jeg har gjort det enkelt for deg! Foreløpig er det ikke super mye lagt inn, men mer blir lagt inn de neste dagene, og ikke minst ettersom nye ting havner i garderoben min eller på ønskelista mi.

Det å ha en slik shoppingside har jeg hatt planer om så lenge, og endelig er det en realitet. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd jeg altså!

Hva syntes du om dette? Greit og enkelt når det er noe du liker? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *