The hard part of Christmas!

Jeg skal innrømme en ting, jeg elsker å kjøpe gaver til andre og sliter med å begrense meg. Men noen ganger kan det også være vanskelig å vite hva jeg skal kjøpe med en gang. Det er vanskelig i starten, helt til jeg blir inspirert, da er jeg ikke og stoppe altså! Men i og med at jeg stod litt stille denne uken med hva jeg skulle kjøpe, så satte jeg meg til å se litt rundt på nettet, og fikk både bestilt noe til noen og fylte på med enda flere ideer til andre. Og det førte til at jeg plutselig satt her og satte sammen et innlegg med masse gaveideer til både foreldre / sviger foreldre, søster, venninne, kjæreste, bror, og den som liker det litt mer luksuriøse. Jeg har prøvd å dekke så mange kategorier som mulig, og ikke minst ha dem så variert som mulig.

For the parents / in-laws

lys
bolle
glass
pledd
nyttårs
billetter
ost
lakris
vase
lys
bolle
glass
pledd
nyttårs
billetter
ost
lakris
vase

Første kategorien er en jeg trodde jeg skulle slite mer med enn jeg gjorde. Men jeg tenkte mer på hva jeg kunne kjøpt mine egne foreldre, og ikke minst foreldrene til Mathias. Der har vi fått ønsker fra begge sider at de ønsker seg noe til huset / hytta. Foreldrene mine holder på å flytte denne måneden, så det gjør det også lettere å finne enkelte interiør gaver. Så det er mest det jeg har gått for under denne kategorien.

Jeg har også lagt ved link til billettportalen, så kan du se om det er noen konserter som kan virke interessante for foreldrene dine. Eller så kan du booke hotellopphold for dem med middag på nyttårsaften. Hadde jeg jobbet lurer jeg nesten på om jeg ikke hadde spandert dette på foreldrene mine, men det får vente til jeg er ferdig med studiene tror jeg. (Bare å vente, mamma!)

For the sister / girlfriend / best friend

høyttaler dusj
moisturizer
DW
printer
høyttaler dusj
moisturizer
DW
printer

snacks
krukke
contour
Marlene Birger
velvet lip
brushes
lights
mug
wine
snacks
krukke
contour
Marlene Birger
velvet lip
brushes
lights
mug
wine

 

Denne kategorien ble vanskelig, hvertfall når alle var hver for seg. Jeg fant nemlig ut at mye av det samme kan gis i alle tre kategorier.. Derfor valgte jeg å slå det sammen og bare gi enda flere tips enn ved de andre kategoriene. Og de jeg kanskje må forklare mest er krukken og skålen fra kremmerhuset. Krukken tenkte jeg var fin å kjøpe om du vil gi litt hjemmelagde karameller eller konfekter i julegave. Er ikke bedre enn en julegave det er lagt mye kjærlighet i spør du meg! Og skålen tenkte jeg det var en god ide å fylle med godteri og kanskje kinogavekort dere kan bruke sammen en dag. En venninne/søster/kjæreste-date!

 

 

For the brother / boyfriend

elemis
Calvin
jumper
speaker
Boss
boss watch
beer
Armani
elemis
Calvin
jumper
speaker
Boss
boss watch
beer
Armani

 

Gutter føler jeg at jeg alltid har sliti med når det kommer til gaver. Men igjen er da Asos sine sider her helt geniale. Og nei, dette innlegget er på ingen måte i samarbeid med dem, jeg bare elsker å lete rundt på sidene deres!! De har så mange fine gensere, og fine gavekategorier hvor du kan finne de med litt humor, litt tekniske ting og ikke minst hudpleie som noen gutter er glad for å få, men hater å bruke penger på selv. Der snakker jeg av erfaring med han jeg har i hus! For å si det sånn er det her, Asos, jeg har bestille flesteparten av gavene fra i år. Både til Mathias, lillesøster, og venninner!

 

Stocking fillers

cloud
key
notepad
Girl tribe
mask
god
silver
cloud
key
notepad
Girl tribe
mask
god
silver

Denne var faktisk den som var aller lettest å fylle opp! Alt er fra Asos sine sider, og de har de beste julestrømpeideene. Jeg tenker ikke at man skal begynne å fylle dem med gaver istedet for godteri og det klassiske julebladet. Men jeg hadde syntes det var så gøy om en av disse tingene også var å finne i julestrømpa. Det trenger ikke å bli så dyrt uansett!

For the luxury lover

YSL
saint
gucci bag
Plexi velvet
ganni
Marlene
Chloe
YSL
saint
gucci bag
Plexi velvet
ganni
Marlene
Chloe

 

Jeg skal innrømme at denne var ganske så lett å fylle ut og. Jeg har jo rett og slett fylt ut med veldig generelle ting mange kan ønske seg av litt dyrere merker. Jeg har holdt meg til nøytrale farger slik at man får mest mulig bruk av tingene, og ikke minst at det passer til mest mulig. Dette er hvertfall lurt hvis man er helt i startfasen når det kommer til å bygge en merke garderobe. Selv så har jeg en svart Mulberry Lily, som jeg elsker og ikke minst som går til alt. Jeg har et Burberry skjerf som også er ganske nøytralt, og et par solbriller fra Prada. Slike accesories er også gode alternativer som ikke koster alt for mange tusenlapper.
Selv har beltet fra Gucci stått høyt på ønskelista det siste året!!

 

Og med det håper jeg du ble litt inspirert når det kommer til julegaveshoppingen. Mange er sikkert godt igang, men dette innlegget ble ganske spontant, så da kom det nå litt uti Desember. Men det håper jeg fortsatt går fint! Jeg syntes det hvertfall var super gøy å sette sammen innlegget, også håper jeg dere skjønte at om dere trykket på produktene kom dere direkte til siden man kan kjøpe produktet! Gøy å gjøre innlegg litt annerledes enn vanlig, og dette kan jeg helt klart si jeg har lagt timer av arbeid inn i. Supert før eksamen det! Haha, nei det får så gå!

Hva syntes du om gaveideene? Og er det noe du kunne tenke deg å tilføye? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *