A little Christmas update!

God morgen og god fredag alle sammen!

Herlighet er det helg allerede? Tenk at allerede på onsdag reiser vi hjem til jul. Det er faktisk litt for fjernt. Men samtidig så hadde vi en veldig koselig kveld hos oss i går, hvor julefølelsen helt klart kom frem. Vi hadde nemlig besøk av Elinor og Linn, og det var julegrøt som stod på planen. Jeg dekte bordet fint, og tente mange lys og gjorde det jeg kunne for å få det til å se så bra ut og så julete ut som mulig. Og tror og håper jeg klarte det! Se vloggen fra i går HER.

I dag derimot er jeg straks på vei ut døra, og på vei til trening. Første økten etter jeg fikk strekk i ryggen, så det blir en rolig en, men jeg gleder meg super mye til å sette igang. Og så blir det den siste runden med julegaveshopping etter det. En fin og julete dag skal vi nok ha i dag også skal dere se. Vi har litt pepperkakedeig som vi burde bruke også, så kanskje vi gjør det mens en julefilm snurrer på skjermen i kveld. Man veit aldri!

Men jeg håper dere har hatt en strålende uke så langt! Og ha en fantastisk, og ikke minst juleinspirert helg! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *