When you’re not feeling the inspiration or motivation..

God onsdags formiddag alle sammen!

Jeg kjenner jeg sakte, men sikkert begynner å komme tilbake til hverdagen hvor blogg, YouTube og Instagram er en stor del. Jeg har nemlig etter jeg ble ferdig med eksamenene mine vært veldig umotivert og uinspirert. Og det har nok noe med at jeg er så vant til å tilbringe store deler av tiden min i bøkene at jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg når jeg ikke har dem. Jeg gikk rett og slett litt på veggen for noen dager siden. Men siden da har inspirasjonen og motivasjonen sneket seg sakte men sikkert innpå. Og dermed sitter jeg her og skriver til dere igjen. Det er godt å være tilbake!

Og i dag ville jeg komme tilbake med en liten anbefaling til dere. Jeg har nemlig de siste ukene prøvd en ny sjampo og en ny balsam. Dette er sjeldent noe jeg liker å prøve nye ting av da jeg er ganske så kresen, men samtidig så elsker jeg sjampoen jeg har brukt fra Garnier i flere år nå. Men for et par uker siden gikk jeg tom for den, og dette var settet jeg fant i en av skuffene mine. Også fant jeg faktisk håroljen jeg sverget til på denne tiden av året i fjor, så jeg har gjenoppdaget kjærligheten jeg har for akkurat det produktet.

Sjampoen og balsamen er fra Fusion serien, og det er en intense repair serie. Jeg har de siste månedene sliti en del med at håret mitt fort ser fett ut, at det er vanskelig å style, og ja det funket ikke å gå med annet enn hestehale. Men etter jeg begynte å bruke disse tre produktene sammen, så har håret mitt forandret seg totalt. Nå er det ikke antydning til å se fett ut før på dag nummer tre, og først da føler jeg at jeg burde sette det opp i en hestehale eller flette det. Tidligere følte jeg jeg måtte gjøre dette allerede dag nummer to, og vaske det igjen dag nummer tre. Nå trenger jeg ikke slite ut håret mitt med vask så ofte, nå blir det vasket på dag nummer 4 istedet, noe som fører til at jeg vasker det 2-3 ganger i uken. Mye bedre for hårets helse, det er helt klart!

Shop the post

Jeg bruker selvfølgelig sjampoen og balsamen mens jeg er i dusjen. Oljen derimot bruker jeg i håret etter jeg har håndtørket det litt med et håndkle og gredd igjennom det. Da tar jeg en eller kanskje to pumper i hånda. Blander det mellom hendene og fordeler det jevnt i håret mitt. Jeg føler at dette gir den ekstra fine glansen til håret mitt, og at det blir enda sunnere. Sistnevnte kan jo være noe jeg innbiller meg, men det gjør meg ingen ting. Det viktigste for meg er at jeg føler at håret er og ser frisk og sunt ut! Og det føler jeg det har blitt med denne kombinasjonen.

Det kan kanskje virke litt overfladisk å skrive om en sjampo og en balsam her på bloggen, men vet dere hva? Hadde jeg ikke likt dette settet hadde jeg ikke skrevet om det. Det var tilfeldig at jeg dro frem dette settet fra skuffen på badet, og det er helt tilfeldig at denne serien faktisk falt så i smak. Jeg vet hvertfall at denne serien har gjort håret mitt mye bedre, og det er det viktigste! Jeg ville bare dele serien med dere og fortelle dere hva jeg faktisk syntes om den!

Nå derimot må jeg gjøre meg klar for siste treningsøkten før avreise i kveld. Jeg gleder meg så til å komme hjem en tur og se alt av familie, både på min og Mathias sin side. Og i år skal jeg faktisk feire jul med familien til Mathias. Det blir spennende, og ikke minst så blir det en del nye tradisjoner å venne seg til!

Men jeg håper du har en fantastisk onsdag! Så blogges vi en gang til i løpet av uken! Har du prøvd denne serien før? 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *