Feeling guilty!

Hei og god jul på overstått kjære lesere, og ikke minst god romjul!

Vi har vært en tur på fjellet vi, og vi storkoste oss. Planen var jo egentlig å feire jul der, men været satte en liten stopper for akkurat den delen. Men nå har vi hvertfall vært oppe en tur og vi koste oss med en stor dose romjulsstemning med fyr i peisen, masse god mat, skiturer og brettspill. Akkurat slik det skal være, si! Vi ble ikke lenger enn frem til nå i romjulen pga litt andre planer nå de neste dagene. Jeg skal til en venninne, Emma, for baking og lunsj i morgen før det er familieselskap på kvelden, så det skal nok bli en fin dag. På lørdag blir det lunsj hos besteforeldrene til Mathias før turen går til byen for litt forberedelser til nyttårsfeiringen på søndag. Det skal bli en fin helg med andre ord!

Jeg må jo innrømme at jeg har vært aktiv på å følge med på diverse romjulssalg som er godt i gang. Første runde er bestille fra Asos, og jeg fikk bukse, genser og lue til 360 kr. Det er ikke værst! Buksa kosta ikke 100 kr en gang!! Jeg linker til produktene under her, som dere sikkert ser. Men det blir nok enda mer i løpet av de neste dagene om jeg kjenner meg selv (har nok allerede blitt enda en bestilling rikere fra Asos). Jeg skal jo selvfølgelig holde meg selv litt i nakkeskinnet, men de pengene som entret lommeboken i jula brenner litt når man ser det ene kuppet etter det andre altså! Denne dere ser under her blir nok også oppdatert etterhvert som nye ting er på vei i posten, så ta gjerne turen innom flere ganger i løpet av de neste dagene for å ferske meg i det og kjøpe enda mer!

Salgs kuppene mine

joggebukse
nike
pull over
parisienn
joggebukse
nike
pull over
parisienn
joggebukse
nike
pull over
parisienn

 

Nå i kveld skal enda litt flere bilder redigeres til dere, og ikke minst så skal det bli gjort litt planlegging for tiden fremover. Selv om jeg enda ikke vet når jeg reiser hjem til Trondheim igjen, så må ting planlegges, blogginnlegg må skrives, videoer må filmes og redigeres og jah. You know the drill. Uansett så gleder jeg meg veldig til det. For etter å ha tatt noen fine bilder på fjellet er gleden for Instagram og bloggen tilbake. Jeg håper jeg bare kan finne inspirasjon og glede i begge deler når jeg ikke har den nydelige fjellnaturen å ta bilder i lenger. Vi satser på at det skal gå!

Men jeg ville bare innom og ønske dere en fin romjul, og ikke mins vise dere hva jeg har plukket opp på salg så langt. Jeg krysser fingrene for at det ikke blir noe særlig mer. Jeg burde vente, og ikke minst spare pengene til noe annet. Men er jo litt gøy med litt nytt også!

Hva syntes du om bildene fra fjellet? Og har du handlet noe på romjulssalget enda? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *