It’s that time of the year..

Siste dagen av 2017 er her, og det fortjener nesten et siste innlegg for i år altså! Det har vært et veldig spennende år, hvor jeg har virkelig fått utfordret meg selv når det kommer til det å studere igjen. Jeg startet i Januar med å ta opp fag for å få generell studiekompetanse, og jeg skjønte fort at det ikke gikk an å ligge på latsiden når man skulle studere alt på egenhånd. Og tenk at nå i Desember gikk jeg ut med toppkarakter i naturfag og 5 i norsk. Det hadde jeg for alt i verden ikke trodd for et år siden når jeg meldte meg opp. Jeg kunne ikke vært mer stolt. Men det klarte jeg ikke uten noen mål, og jeg vil absolutt ikke kalle det nyttårsforsetter, for let’s be honest. That shit never works!

Så her er mine mål for 2018:

Ta valg etter mitt ønske. Jeg pleier gjerne å være en av de som tenker litt for mye på andre, hva andre mener og ikke minst hvordan mine valg kan påvirke andre. Men i 2018 har jeg rett og slett litt lyst til å bli litt mer egoistisk og tenke litt mer på mine egne ønsker og valg. Selvfølgelig ikke bli helt egoistisk slik at ingen liker meg, jeg bryr meg for mye om andre til å klare det, men jeg må øve meg på å høre litt mer på mine egne ønsker og prioritere de over andre litt mer enn tidligere.

 

 

Utfordre meg selv. Dette vil jeg absolutt si jeg har planer om i 2018 også. Jeg utfordret meg selv mye ved å ta opp fagene for å få generell studiekompetanse i 2017, men i 2018 vil jeg ta det enda et skritt videre. Og med det kan jeg si at jeg har tatt et valg som kommer til å påvirke hverdagen min i ganske så stor grad. Og jeg gleder meg til å dele hva det er med dere.

 

Ta vare på meg selv. Jeg føler kanskje jeg har litt egoistiske mål i år, men det er rett og slett fordi jeg har tidligere vært så dårlig til å prioritere meg selv, så i år, har jeg lyst til å prioritere meg selv. Og det innebærer også og faktisk ta vare på meg selv. Da tenker jeg at jeg skal bli flinkere til å koble ut fra skole når jeg driver med det, for jeg har litt for lett å fokusere så mye på skole at jeg ikke klarer å koble ut. Jeg vil også fortsette å ta vare på huden min, og finne nye produkter jeg kan legge i sminkemappen min fast resten av året.

 

Jeg må jo si at jeg har et mål om å nå nye høyder på Instagram også. Satser garantert på å gjøre det bedre med bildene mine, og de jeg deler på insta. Føler jeg er godt i gang med planlegging og ikke minst så er inspirasjonen på plass, så det er godt! Og jeg tror ikke det skal bli så mye dårligere det neste halvåret! Og ja, jeg skal dele med dere hva jeg skal snart. Må bare få satt meg ned til å filme videoen som jeg skal dele nyheten i.

Jeg vil også klare å ta hang-ups uten noe hjelp. Jeg klarer det med mindre hjelp enn det jeg har gjort tidligere, men jeg er enda litt unna å klare det uten noe hjelp. Derfor er det et mål jeg vil ha i år. Jeg skal klare hang-ups uten hjelp!

 

Shop the post

DW
Molly Jeans
Zara Coat
DW
Molly Jeans
Zara Coat
DW
Molly Jeans
Zara Coat

 

Men ellers så tror jeg at jeg skal la 2018 få gå som det går. Det blir et spennende år, men samtidig så tror jeg det kommer til å bli et av de mest minnerike så langt i mitt liv. Et år med gode mennesker, et år med spennende opplevelser, et år med nye studier, et år med kjærlighet og ikke minst et år med nye utfordringer. Akkurat slik jeg liker det! Og med det vil jeg si en siste ting til dere, og det er GODT NYTTÅR! Jeg håper dere alle koser dere litt ekstra i kveld, enten om det blir hjemme på sofaen med snacks, eller om du er mer på festen. Uansett hvordan du starter året så håper jeg du får startet det på akkurat den måten du vil, slik at du får den beste starten på året.

Selv skal jeg tilbringe den med min kjære, og gode venner! Og jeg gleder meg. Hva er dine planer? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *