Jeg flytter!

Dagen er her. Dagen hvor jeg endelig skal dele med dere hva mine planer er for det neste halvåret, før jeg begynner på studier til høsten. Jeg har visst dette her siden Oktober, og det har vært vanskelig å holde hemmeligheten for meg selv. Den har tatt opp en stor del av hverdagen min i og med at det er såpass stort, og det er også derfor jeg ikke har klart å fokusere så veldig på bloggen fra tid til annen.

Det som skjer i Februar, det er det at jeg faktisk flytter. Jeg flytter ikke bare fra Trondheim, jeg flytter fra Norge for fire måneder. Og jeg flytter til New York City!!

I oktober var jeg så usikker på hva jeg ville tilbringe tiden min på denne våren. Skulle jeg jobbe, eller skulle jeg finne noen halvtårs studier som jeg kunne melde meg på? Jeg hadde rett og slett ingen anelse. Men jeg måtte jo finne ut av noe. Og det å jobbe igjen etter å ha studert et år var faktisk ikke veldig fristende. Da var jeg redd for at jeg ville trives for godt med å jobbe og at det ville bli vanskelig å komme inn i studiehverdagen igjen til høsten. Dermed satt jeg og så litt rundt på nettet etter halvtårsstudier. Og det var nettopp det jeg fant!

Jeg skal nå  i februar reise over til New York for å studere Moteledelse. Jeg gleder meg til å studere noe helt annet, og noe jeg har en interesse for. Jeg tror heller ikke den kommer til å bli noe mindre av å bo i NY og studere akkurat det faget. Jeg tok det faget mye fordi det også innebærer markedsføring som jeg skal studere igjen til høsten, og det er ikke noe jeg kan tape på det. Erfaring i massevis av å bo og studere i USA, og ha det gøy. Jeg skal leve livet og ha det gøy mens jeg tar forskjellige fag som er innen mine interesser, og jeg gleder meg!!

Det er så rart å skrive dette her. At jeg endelig skal dele det med dere. Jeg bestemte meg nemlig fort for at jeg ville vente med å si noe i tilfelle noe ikke gikk som det skulle, men så langt er vi on track, og det er jo bare litt over en måned til så reiser jeg. Jeg har skrevet et annet innlegg underveis som er en type dagbok hvor jeg har skrevet ned tanker og delt med dere hvor jeg skal bo og hvordan det ser ut. Det kommer nok ut etterhvert det og, men jeg venter litt til med det slik at jeg skal fylle det litt mer ut de neste ukene.

Men ja, nå er hvertfall nyheten ute, og jeg er litt nervøs av tanken. Det er jo veldig mange som vet at jeg skal dette nå. Men samtidig vet jeg at det er mange av dere som ikke vet det også. Selv om jeg allerede har en New York kategori i menyen, og har hintet smått om det i noen måneder nå, men det har vært så lite at jeg skjønner godt dere ikke skjønt hintene!

Nå vet jeg ikke helt hvor jeg skal runde av dette innlegget for det er så fjernt og endelig skrive dette og dele det at jeg står litt fast. Og jeg har heller ingen anelse om dette innlegget var godt skrevet eller ikke. For å si det sånn. Jeg har GLEDET meg til denne dagen hvor jeg skulle dele nyheten med dere! Planen var egentlig å filme en video som jeg kunne dele med dere og at jeg forklarer nærmere, men det får jeg gjøre siden. Jeg kom tross alt hjem til Trondheim i går kveld!

Hvis dere har noen spørsmål om dette, så er det bare å spørre i vei så skal jeg svare så godt jeg kan i et nytt innlegg eller i en video! 

Del

5 Kommentarer

 1. 10. januar 2018 / 13:35

  Sååå gøy og interessant, og jeg misunner deg helt ekstremt!! Jeg har et par spørsmål hvis jeg får lov å spørre;
  Hvilken skole er studiet på og hva koster det?
  Hvordan skal du på? (hvor, hvordan og om du skal bo med noen)

  • Helene Lekven
   Forfatter
   10. januar 2018 / 13:39

   Veldig greit å spørre når man lurer på noe! Skal få svart på det i et innlegg i løpet av uken ☺️

 2. 11. januar 2018 / 12:07

  såå utrolig gøy og spennende! Tipper det kommer til å bli fantastisk! Håper du kommer til å blogge masse derfra? Gleder meg til å følge deg!

 3. 11. januar 2018 / 12:07

  såå utrolig gøy og spennende! Tipper det kommer til å bli fantastisk! Håper du kommer til å blogge masse derfra? Gleder meg til å følge deg!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   11. januar 2018 / 12:11

   Gleder meg masse! Og kommer nok til å blogge en god del derfra ja 😍 Så bra! Gleder meg til å sette igang! 👏🏻

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *