Skin Renewal Booster

I desember fant jeg ut at jeg ville skjerpe meg når det kom til rutinene mine om kvelden igjen. Jeg hadde bare blitt latere og latere når det kom til kveldsrutinene når det kommer til sminkefjerning og produkter jeg bruker. Jeg merket det faktisk en del på huden også, men det jeg ville frem til var at i Desember bestemte jeg meg for at det skulle snu. Jeg ville begynne å ta mer vare på huden min igjen. Og når jeg da brukte diverse produkter en kveld fant jeg denne Elizabeth Arden Superstar Skin Renewal Booster i skuffen. Den var i utganspunktet så tom som det gikk an å bli, men jeg fikk presset ut litt til i noen dager, men det tok ikke lange tiden før det ikke var mer å få presset ut.

Det var da jeg bestemte meg for at jeg måtte skaffe meg en ny. Men det er jo ikke den aller billigste for mengden produkt du får, så det var ikke noe jeg følte jeg kunne unne meg sånn før jul. Så da var det jo bare en ting å gjøre. Siden jeg nå hadde gjenoppdaget denne kremen kunne jeg ikke bare la den forsvinne fra rutinen min igjen. Jeg måtte rett og slett ønske meg den til jul.

 

 

Det er en silkemyk krem som virkelig smelter inn i huden. Og siden den koster såpass at jeg ikke vil bruke den opp for fort så bruker jeg den kun om morgenen, og ikke for mye hver dag. Grunnen til at jeg velger å bruke den om morgenen i stedet for om kvelden er den at sminken setter seg ti ganger finere om du har denne som base før du bruker dagkrem eller oljer. Det er vidunderlig på alle måter, og jeg er så glad for at den er en del av rutinen min igjen.

 

 

Når jeg gikk gjennom innleggene i skjønnhetskategorien her om dagen fant jeg ut at jeg ikke hadde skrevet om denne kremen tidligere. Jeg var så sikker på at jeg hadde gjort det, i og med at den var en favoritt fra første gang jeg brukte den. Men det hadde jeg altså ikke gjort, og jeg måtte jo gjøre noe med det, for denne er for bra til at den skal bli forholdt en «hemmelighet».

Så er du på utkikk etter et produkt som vil gjøre ditt 2018 litt ekstra bra og hakket enklere med tanke på sminke? Jo da vet du hva du må kjøpe! Jeg håper denne kanskje er litt billigere å kjøpe i New York, men jeg har ingen høy forventninger angående det. Men så er det noe med det at når man er så glad i et produkt så betaler man det man må for å få det i kolleksjonen sin igjen altså. Så med det skjønner dere kanskje at denne var en all time favorite i 2017, og ser ikke til å bli noe annet i 2018 heller. Hvertfall ikke så langt!

Har du prøvd denne kremen? Og har du et produkt du sverger til uansett? Hva da? 

Del

2 Kommentarer

 1. Vilde
  13. januar 2018 / 15:30

  Den er så god den. Jeg har også brukt den en god stund nå. 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   13. januar 2018 / 15:44

   Ikke sant?! Så godt å høre ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *