Ut av komfortsonen!

God morgen og god mandag alle sammen!

Jeg kjenner det er litt godt og endelig ha kommet tilbake til en normal hverdag. Ting begynner å komme seg i leiligheten etter jula, rutinene begynner å komme sakte men sikkert tilbake, og treninga er jeg godt i gang med igjen. Det føles så godt! Jeg føler også at jeg er tilbake i blogg og YouTube gamet igjen, og ikke mye gjør meg gladere akkurat nå altså. Og det er ikke minst super gøy når ting blir slik man ønsker og ser for seg. en super motivasjon til å jobbe hardt med det fremover er det helt klart. Og med det tenkte jeg at jeg kanskje skulle sette meg noen konkrete mål for januar slik at jeg har noe å gå ut i fra, hvertfall for de ukene som er igjen av denne måneden.

January Goals

Være mer kreativ i klesveien. Nå har jeg endelig fått shoppet meg litt nytt til en billig penge i og med at det har vært både romjulssalg og januarsalg. Så det å fiske frem nye og kreative antrekk til dere burde være hakket lettere nå enn tidligere. Og jeg tenkte med det at jeg allerede kunne starte i dette innlegget. Buksene på disse bildene kjøpte jeg nemlig på salg hos Asos, og jeg elsker den. Har den i en rust rød farge fra før av. Og jeg må innrømme at det er en marineblå en også på vei hjem til meg i posten..

Gå litt mer ut av komfortsonen. Jeg tenker kanskje å prøve å blogge mer av hverdagen min enn det jeg har gjort de siste årene. Grunnen til det er rett og slett den at jeg elsker å se bilder fra andre sine dager på andres blogger, så hvorfor ikke gjøre det selv? Nå vet jeg ikke hvor flink jeg kommer til å være med dette de neste ukene? Men i Februar satser jeg på at litt mer skjer!

Huske at det er greit med et innlegg annenhver dag, og om jeg ikke har noe å blogge om er det også greit. Selv om jeg er motivert og engasjert til å lage flere og bedre innlegg til dere, så betyr ikke det at det alltid er like lett å komme på noe interessant å blogg om. Jeg har en plan nå denne uken og den neste, men det er det så langt, men satser på at flere ideer kommer etterhvert. Men uansett om det går noen dager mellom et par innlegg så skal jeg huske at det ikke er verdens undergang.

Filme flere sit-down videoer til youtube kanalen min. De siste månedene har det var et flertall av vlogger og veldig lite andre sit-down videoer. Men det har jeg lyst til å gjøre noe med nå. Og jeg er allerede godt i gang! Det er en video med en update på mine tanker om å flytte til New York, og hvem jeg reiser via osv. Dere kan finne den HER. Det kommer også enda en sit-down video allerede på onsdag, så det blir bra!

Prøve noen nye skjønnhetsprodukter på markedet og gi dere både first impressions og reviews på produktene. Jeg syntes egentlig dette er så gøy, men når økonomien ikke står helt sterkt noen måneder og andre ting blir prioritert, så faller fort denne muligheten. Men dette skal jeg faktisk prøve å prioritere for resten av Januar og ut i Februar.

Shop the post

Jeg tenker jo ekstremt mye på NYC og det at jeg faktisk skal flytte dit. Hva, og hvordan jeg skal pakke går konstant på rundgang, så kan nok hende jeg snart begynner planleggingen av pakkingen. Håndbagasjen er allerede planlagt slik at jeg ikke skal glemme noe i den, for det er så lett å glemme småting jeg syntes er greit å ha når det kommer til slike lange flyvninger. Også er det kanskje greit å ha litt å holde med på flyet, så kan jo planlegge diverse innlegg som jeg må ta bilder til før jeg drar slik at jeg kan jobbe med det på deler av flyturen. Det hadde vært greit!

Nei, dere skjønner kanskje hva som står i hodet på meg om dagen. Ja, det går mye i trening, blogg, YouTube og Instagram, men jeg tror vi kan si at 90% av tankene mine handler om ting rundt flyttingen og tiden min i byen som aldri sover. ahh, som jeg gleder meg! Og ja, nok en gang så finner du videoen hvor jeg snakker mer om dette, HER.

Har du noen mål for resten av Januar? Og hva syntes du om antrekket? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *