Alt er kanskje ikke så perfekt som det virker som..

Er det en ting dere kanskje ikke vet om meg, så er det at jeg var en skikkelig lesehest da jeg var yngre? Jeg kunne gå på skolen hele uken, lei av lese på lekser og lignende, men likevel når helgen kom kunne jeg tilbringe hele lørdag og hele søndag med en bok i hendende. Det var det beste jeg visste, og det var gjerne Twilight sagaen som gikk på repeat. Da for det meste den siste boken. Vi kan si at jeg leste den så mye at jeg kunne den nesten ordrett.. Men etterhvert som jeg begynte på ungdomsskolen og videregående ble det bare mindre og mindre, men jeg elsket det hver gang jeg faktisk fikk plukket opp en bok, og slik er det enda.

I 2017 har jeg faktisk lest flere bøker enn det jeg har gjort på flere år, men likevel så vil jeg det skal bli mer i 2018. Og jeg kan jo si jeg er godt i gang med det målet når jeg nå er ferdig med bok 1 av forhåpentligvis mange flere.

Årets første bok ble “Bak lukkede dører”, og er en krim, men en krim litt utenom det vanlige. Den er intens og noe man lett kan engasjere seg i, og boken er til tider vanskelig å legge fra seg. Den handler om et nygift par, det perfekte nygifte paret som har alt. Et nydelig hjem, drar på de flotteste ferier og lever rett og slett drømmelivet. Det perfekte livet. Men er alt virkelig så perfekt som det ser ut som? Hva er det som skuler seg bak denne perfekte fasaden?

Gjennom hele boken hopper vi mellom fortid og nåtid, og boken ender når disse to tidene når opp til hverandre. Det er en fengende bok som vekker nysgjerrighet ved å gi hint, men ikke fullstendig forklare hvorfor ting er som de er. Den skaper også spenning om hva som vil skje videre og spenningen bygger seg mer og mer opp mot slutten før alt gir mening igjen!

Dette er en strålende bok som viser helt klart hvor perfekt ting kan virke utad, mens det kan være noe annet når dørene blir lukket for verden utenfor. Det er mange som dessverre har en hverdag som ikke er så lett, men som er nødt til å holde fasaden oppe, og jeg tror dette er en bok som kan vekke noen tanker som man kanskje ikke har tenkt så mye på tidligere. Og det er noe jeg liker med denne boken.

Den er absolutt en bok som er verdt til å lese om du har muligheten. Denne ble kjøpt på salg for 80 kr for litt over en uke siden, så den burde være på salg enda. Og de pengene syntes jeg den er verdt. Men nå som jeg er ferdig med denne boken tar jeg mer enn gjerne i mot tips til andre bøker dere syntes jeg burde lese. Jeg liker alt fra romantikk til skrekk, men er ikke helt for krim når det kommer til politi etterforskning og liknende. Så med det håper jeg dere har noen gode tips for mitt neste leseprosjekt for 2018!

Hva er din favoritt bok? Og skulle du anbefalt meg minst èn bok, hvilken ville det vært? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *