How I make a bad day, a good one!

Hei og snart god helg!

Jeg våknet opp i et ikke så alt for godt humør i dag, til tross at det var en fredag jeg våknet til. Hva det var som gjorde at jeg ikke var i et supert humør, det vet jeg ikke, men det viktigste er at jeg klarte å snu det! Nå kunne jeg ikke vært i et bedre humør jeg altså. Jeg sitter her og smiler ut i det blå mens jeg skriver, og det er ikke hver gang. Jeg prøver gjerne så godt jeg kan å forandre dagene mine til det bedre om jeg våkner gretten og i dårlig humør. Og jeg har da funnet noen triks som gjør at humøret fort kan forandre seg, men det handler jo også mye om innstillingen man har til det man faktisk prøver på og.

Things I do to change my mood:

Drar på trening. Uansett hvor lite lyst jeg har til å komme meg over den berømte dørstokkmila, og komme meg på trening vet jeg at dette er en av de tingene som hjelper mest på humøret mitt uansett hva. Få igang kroppen, og få presset den litt ekstra er alltid noe som får meg til å føle meg bra. Jeg skal innrømme at innimellom vinner dørstokkmila, men de gangene jeg kommer meg på trening så vinner jeg. Jeg vinner, og et godt humør er belønningen.

Sette på høy glad-musikk. Denne er det noen ganger jeg bruker for faktisk å komme meg på trening. For om jeg er i dårlig humør, slapp og bare vil ligge rett ut på sofaen, ja da setter jeg ofte på noe glad-musikk. Jeg finner en eller annen spilleliste på Spotify, eller bruker en med gamle slagere som jeg har fra før av og kjenner energien bygge seg sakte men sikkert opp i kroppen. Dette er til god hjelp uansett om jeg er i dårlig humør eller ikke og sliter med å komme meg på trening.

Se en Disney film du elsker. Du kan ikke sitte å se på din favoritt film fra Disney og være i dårlig humør, det er rett og slett ikke lov. Jeg var veldig glad i prinsesse filmer da jeg var yngre, men Bambi slo heller aldri feil. Snehvit, Askepott, Tornerose, Peter Pan, Lady og landstrykeren, og mange fler.

 

 

Lag deg selv din favoritt frokost. Prøv å forandre humøret ditt med litt mat som du syntes er godt. Det trenger nødvendigvis ikke å være usunt, men det du har lyst på akkurat i det du skal lage deg frokost. Det kan være små ting som det som også forandrer humøret til det bedre.

Ta deg et varmt bad eller en lang dusj. Og gjerne plei deg selv litt ekstra. Scrub kroppen din med en deilig scrub fra Rituals, eller bruk en badebombe eller noen oljer i vannet. Det gjør så mye på humøret å unne seg det lille ekstra. Pluss du får slappet ordentlig av og bare lar tankene flyte. Man kan tenke på det som en type meditasjon, noe som også kan hjelpe på humøret om man får det ordentlig til!

Hør med en venn/venninne om de er ledig for en kaffe. Bare det å komme seg ut i frisk luft, og være litt sosial kan du komme langt med. Snakk eventuelt ut om ting som plager deg og hvorfor du tror du er i dårlig humør, men helst ikke. Snakk om alt og ingenting, legg morsomme planer for helgen sånn at du har noe å glede deg til osv. Uansett så hjelper det nok mye med bare frisk luft og litt venne prat.

 

Shop the post

pull over
Zara Coat
pull over
Zara Coat
pull over
Zara Coat

 

Det er ikke alltid det skal så mye til. Men dette er hvertfall 6 punkter som hjelper meg ekstremt mye om jeg har en dårlig dag. Da tar det ikke lange tiden før du kjenner humøret begynner å stige. Selv så er musikk og trening de punktene jeg bruker mest og som jeg føler er mest effektive. Men det er nok også fordi jeg vet at de punktene er så effektive at de andre punktene rekker jeg ikke alltid å komme frem til om du skjønner.

I dag har hvertfall humøret mitt snudd og det er etter en god beinøkt denne formiddagen. Ingen ting slår det å starte helgen med en god treningsøkt spør du meg. Og da spiser jeg med litt mindre på samvittigheten + jeg klarer å begrense meg litt mer i og med jeg vet jeg har trent. Vinn Vinn!

Resten av dagen skal gå til akkurat det jeg vil i dag, og det er så deilig med slike dager. Jeg har jo egentlig ikke så veldig mye jeg må gjøre om dagen, så greit å ha faste rutiner med trening, og jeg er veldig glad for at jeg har blogg og YouTube å holde på med. Hvis jeg ikke hadde noe av det og bare gikk og ventet på at jeg skulle flytte, ja da tror jeg jeg hadde gått på veggen jeg altså!

Hva pleier du å gjøre for å forbedre humøret ditt på en dårlig dag? Og hva syntes du om antrekket mitt? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *