by Cecilie Melli

 

God søndag alle sammen!

Har helgen behandlet dere bra? Selv har jeg hatt en veldig så fin og avslappet helg, og gjort akkurat det jeg ville. Og den blir nok ganske bra når jeg tenker på hva jeg skal tilbringe resten av tiden min på denne søndagen også. Planen er nemlig å møte Elinor og Linn for litt deilig sushi. Kan være litt for fristende å ha flere sushi restauranter rett nedi gata noen ganger, og i dag bestemte vi oss for å ta turen. Vi har ikke vært på sushidate siden tidlig i høst, så det er absolutt på tide igjen nå altså.

 

Jeg ville også stikke innom dere en tur i dag og vise dere disse nydelige øredobbene fra Cecilie Melli. Jeg vant de på Instagram i jula, og fikk hentet dem for en uke siden. Jeg har brukt dem flere ganger allerede, og ikke minst så har det kommet komplimenter i fleng hver gang. Så jeg er storfornøyd med de jeg altså!

 

Det er første gang jeg har noe fra denne norske designeren, men det er nok absolutt ikke det siste. Jeg skal til Oslo denne kommende uken, og jeg vet de har en butikk der, så må nesten stikke innom og se om jeg finner noe fint. Ellers så kan dere også finne linken til disse øredobbene lenger ned i innlegget om de er av interesse, og du ikke skal til Oslo med det første.

Shop the post

Jeg har noen favoritter jeg har sett meg ut på nettsiden allerede, så gleder meg til å sjekke ut butikken i Oslo. Grunnen til at jeg forresten skal til Oslo er den at jeg skal inn på den Amerikanske ambassaden for et intervju for å få visum. Litt små nervøs for akkurat det, men jeg kan heller ikke skjønne at det skal være noen grunn til at jeg ikke får det innvilget. Etter å ha vært på ambassaden skal jeg inn til Oslo for å møte fineste @Monica for lunsj. Jeg gleder meg veldig, for det første så er det evig lenge siden jeg har vært i Oslo. Også blir det hyggelig å hilse ordentlig på Monica, vi har tidligere kun snakket mye over Instagram.

Men nei, nå må jeg nesten runde av og komme meg på trening. Jeg håper dere alle får en super søndag og at dere avslutter uken på beste vis. Det skal jeg!

Hva er dine planer denne søndagen? Og hva syntes du om øredobbene fra Cecilie Melli? 

Del

2 Kommentarer

 1. 21. januar 2018 / 12:29

  Smykker utenom Limited Edition kan man også finne på Lounge og Companys i Trondheim😀 Lykke til i Oslo!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   21. januar 2018 / 12:31

   Stemmer, visste egt at de har det på Lounge! 😅 Takk skal du ha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *