My style evolution

Er det noe jeg liker å gjøre, så er det helt klart å gå tilbake å se på gamle bilder og se hvor mye stilen min har forandret seg. Jeg har vært innom både det ene og det andre de siste årene, men jeg ble faktisk positivt overrasket når jeg gikk gjennom arkivet mitt med gamle antrekksbilder. Noe var helt ute på jordet, mens annet kunne jeg faktisk tenke meg å gå med den dag i dag også, og det er ikke verst. Men hvertfall så tenkte jeg at jeg i dag kunne ta dere med på min motereise de siste årene, og jeg gleder meg til å se litt tilbake igjen.

 

 

 

2015

Når jeg ser tilbake på dette året så ser jeg at det er året jeg utviklet meg mest stilmessig, og det var på den tiden jeg fikk den stilen jeg mye har den dag i dag. Jeg ville kanskje ikke gått i akkurat dette antrekket den dag i dag, men jeg kan hvertfall fortelle at den toppen har jeg fortsatt i skuffen, og den er jeg like glad i enda.

Jeg utfordret meg selv mye mer dette året, og det var også det året jeg begynte å ta blogging enda mer alvorlig. Det var ikke bare bilder fra weheartit og tekster om hva jeg hadde gjort hver dag lenger. Jeg ble mer kreativ både når det gjalt skriving, og når det kom til klær.

Så 2015 var absolutt et år jeg syntes det var en glede å se tilbake på. Det året startet ganske tøft for meg, men jeg kom så innmari godt ut av det på så mange måter, at jeg er så glad jeg hadde det året i livet mitt!!

 

 

2016

Her fortsatte litt den eksperimenteringen av diverse plag. Og jeg finner også mange fine antrekk dette året, men det har dabbet litt smått av siden 2015. Det er ikke like kreativt, og jeg går ikke like mye utenfor komfortsonen min, og det syntes på antrekkene.

Dette antrekket dere ser på siden her er faktisk et av de antrekkene jeg var mest fornøyd med. Jeg har faktisk også alt utenom solbrillene mine i skuffene mine enda, så akkurat fra dette antrekket er det ikke alt for mye som har forandret seg. Men jeg skulle ønske 2016 ikke var et dårligere år enn 2015, det skal jo bare bli bedre og bedre jo eldre man blir. Er det ikke sånn? Uansett så er dette hvertfall et antrekk jeg fort kunne funnet på å bruke i dag, og det er to plagg som helt klart skal med meg til NYC. Jeg bruker de faktisk alt for lite.

 

 

2017

Jeg vet egentlig ikke om jeg faktisk har lyst til å nevne 2017 en gang.. 2017 var året der antrekksbilder så og si var ingen sted å finne.. Det ble hakket bedre utover høsten enn det det var på våren, for ja våren var det faktisk litt katastrofe for meg når det kommer til antrekk. Jeg kan på ingen måte skjønne hva jeg tenkte på.

Men det var samtidig på den tiden jeg følte meg som verst når det kommer til min egen kropp. Det begynte høsten 2016, og fortsatte godt inn i 2017, og jeg sleit veldig med meg selv med tanke på hvordan kroppen min så ut. Det var ikke det at jeg tenkte på meg selv som direkte feit, men jeg var på ingen måte som helst komfortabel med slik kroppen min så ut. Det er fortsatt litt sånn den dag i dag også, men betraktelig bedre, mye fordi jeg har trent jevnt og fint og mye gjennom de siste fire månedene. Så begynner heldigvis å merke det på kroppen, og jeg gleder meg til jeg kommer til det punktet at jeg føler meg komfortabel i min egen kropp!!

 

 

2018

Når det kommer til dette året har jeg store forventninger til hvordan stilen min kommer til å utvikle seg. Jeg skal jo tross alt studere moteledelse i NY, og jeg forventer å få litt ut av det i moteveien. Jeg håper også på å få meg en jobb etter jeg kommer hjem fra NY, da med et eller annet innen mote som jeg kan jobbe med ved siden av studier.

Så jeg har store planer for utvikling og jeg gleder meg til å se over dette året når det går mot slutten og se hvor mye som faktisk har forandret seg. Jeg føler jeg allerede er i gang med å prøve ut nye stiler og nye plagg, og so far så liker jeg det veldig godt.

Vi får bare satse på at dette året gjør meg enda sterkere som person og at 2018 til og med klarer å toppe 2015. DET hadde vært gøy det!

Men med det tror jeg at jeg skal avslutte dette innlegget og gå ut og ta noen nye antrekksbilder til dere. Sånn at dere faktisk får en antrekkspost denne uken også. Ha en fantastisk dag alle sammen! Og er slike innlegg noe dere syntes er morro?

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *