NYC Bucketlist

Hei og god søndag alle sammen! Vi har hatt en super helg med besøk og vi slo på stortromma i går og hadde fest hjemme. Alltid like gøy. Dagen i dag derimot blir nok ganske rolig slik at vi er klare for en ny uke allerede i moren. Herlighet ukene går så fort nå, at jeg nesten blir skremt ved tanken. Om bare to dager er det to uker til avreise, og det er skummelt nærme! Men i og med at det faktisk er to uker til avreise tenkte jeg at jeg i dag kunne dele med dere litt av det jeg har lyst til å gjøre i løpet av min tid i byen av alle byer. Jeg har ikke tenkt sånn at for nøye på akkurat dette, men samtidig vet jeg det er en del jeg vil gjøre. Ting blir nok lagt på lista litt etterhvert også!

Things to do:

 • Piknik i Central Park. Gjerne en ekstra solfylt dag hvor fuglene kvitter og hvor sola har begynt å varme ordentlig godt igjen.
 • Gå over Brooklyn Bridge. Og dette både på dagtid og når det er en nydelig solnedgang. Ikke er det langt å gå fra der jeg skal bo, så det skal nok fort gå i oppfyllelse!
 • Se utsikten fra on top of the rock. Dette føler jeg er noe man MÅ gjøre i løpet av en tur til NY. Sist gjorde jeg det ikke, så denne gangen blir det nok garantert.
 • Gå på Musikal. Jeg elsker musikaler, men har ikke vært på en på mange år. Og det var i London sist, så nå er det NY sin tur.
 • Utforske Upper East Side. Og da gå innom alle de kjente plassene fra Gossip Girl og diverse andre steder. Det blir så morro!
 • The Highline park. En annerledes og kul park bygd oppe blandt bygningene på en gammel jernbanelinje. Det er kult å bare se det og jeg vil gjerne gå en del av den! Daglig trim er viktig!
 • Botaniske hagen i NY. Når man har sjansen til å besøke en nydelig botanisk hage så gjør man det.
 • The met steps. Do I need to say more?!
 • Ice-cream with booze (is m/ alkohol). Dette blir nok en slager når venninner kommer på besøk, det tror jeg det er en garanti for!

Shop the post

Food:

 • While we were young. Mer instagram worthy sted får man ikke altså. Og jeg har hørt at maten og ikke minst drinkene er helt himmelske!
 • Dò, cookie dough confessions. Vi trenger alle litt spiselig rå cookie deig innimellom!
 • Dominique Ansel Bakery. Cronuts, varm sjokolade med marshmallows som blir til blomster, frozen s’mores. Alt dette på en og samme plass, og alt må oppleves en gang hver! Minst.
 • TAO. Sushi all the way!
 • Jack’s wife Freda. Nå kommer det en liten rekke med frokost steder, og Jack’s Wife Freda er en av dem jeg MÅ besøke.
 • Two Hands Cafe. Det kan ikke gå galt med en rekke plasser hvor man finner avocado on toast, egg, musli, smoothies m.m.
 • The butchers daughter. Og denne kunne jeg selvfølgelig ikke unnlate. Det er jo frokost steder over alle frokost steder. Hvertfall etter det jeg har hørt.
 • Så blir det nok litt doughnuts her, sushi der, Kina mat en tredje plass og mye mye mer. Det kommer nok til å gå mye penger på mat, men må huske å tenke litt økonomisk og!

Og med det så er nok listene mine over. Om et par uker kommer faktisk “dagbok” innlegget mitt ut. Der har jeg skrevet ned litt tanker på forskjellige datoer fra jeg fikk vite at jeg fikk studieplass til i dag. Det er et innlegg jeg faktisk liker ganske så godt, så jeg gleder meg til å endelig dele det med dere. Men før det blir det nok et litt annet tema her inne. Må jo ha noen innlegg som dreier seg litt rundt den kommende kjærlighets dagen. Syntes det er veldig gøy med slik. Vi gjør gjerne ikke noe særlig ut av sånne dager, men i år tenker vi nok å gå ut og spise eller noe i og med at det er under en uke før jeg reiser. Så vi velger å gjøre litt mer ut av det i år, og jeg gleder meg!

Har du noe å tilføye til listene mine? Sikker mye jeg har glemt, men skrev tross alt denne på kun minnet! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *