I’m on my way!

 

 

 

This post is in Norwegian & English!

 

Hei alle sammen! Da er jeg endelig på vei, jeg er snart godt plassert i setet på dagens siste flight. Jeg fløy til Oslo tidligere i dag, og drar snart herfra og direkte til JFK, i NY. Der blir vi plukket opp av kontaktpersonen vår hos Gateway og vi blir kjørt direkte til vårt hjem de neste 4 månedene. Gleder meg til å se hvordan det ser ut i virkeligheten og ikke minst hilse på de jeg skal bo i kollektiv med. Jeg hilste på ganske mange i Oslo når vi søkte om Visa, men det blir hyggelig å bli ordentlig kjent med alle. Og jeg gleder meg til å oppleve NY litt denne uken før vi begynner med mye info neste uke, og skolen begynner etter det igjen! ahh, tenk nå er jeg endelig på vei!!

 


Hey everyone! I’m finally on my way, and I’m soon gonna board my last plane for the day. I travelled to Oslo earlier today, and I’m now soon boarding my flight to JFK, in NY. There we will meet a contact person we have from Gateway, and she is driving us to our home for the next couple of months.
I’m so excited to meet everyone that I’m gonna be living with. I met quite a few of them in Oslo when we were applying for our visas, but I’m looking forward to get to know everyone. And I’m so excited to experience NY this week, before we start to get more information next week, and the the school stuff starts after that. But yeah, I can’t believe I’m finally on my way!!

Del

4 Kommentarer

 1. 21. februar 2018 / 12:26

  Jeg gleder meg sånn til å lese mer om eventyret ditt i New York. Definitivt noe jeg ikke tror du kommer til å angre på, det å studere i utlandet. Det er ihvertfall noe jeg angrer på at jeg ikke gjorde. 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   22. februar 2018 / 00:36

   Så godt å høre! Det er veldig tøft i kveld, etter en lang reise, det skal jeg innrømme, men det er forhåpentligvis noe litt mat og søvn kan forandre på ☺️ Kjedelig at det er noe du har angret på! Da får du leve det litt gjennom meg nå da ☺️

 2. 21. februar 2018 / 14:56

  Masse lykke til, så spennende 😀 Og kooooos deg!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   22. februar 2018 / 00:36

   Tusen takk, blir nok veldig bra! 😄

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *