9/11 memorial site

 

This post is in Norwegian & English!

 

Var det noe jeg visste jeg ville besøke i løpet av studietiden min her, så var det 9/11 memorial site. Jeg dro ikke forrige gang jeg var i NY, så jeg visste at dette var noe jeg ville få til så fort som mulig. Og det endte faktisk med at det var det jeg gjorde min første fulle dag her i NY. Det var ganske sterkt å se alle navnene som var på disse to minnesmerkene, men det var også noe veldig fint med det. Jeg vet ikke hva, men jeg likte denne måten å hylle de falne på rett og slett. Det var fint, selv om det var trist! Så jeg ville absolutt anbefalt alle som har tenkt seg til NY å ta turen hit, og har du kun noen dager, så syntes jeg det faktisk er verdt å prioritere.


There was one special thing that I was sure that I wanted to do during my time here in NY. And that was to visit the 9/11 memorial site. The last time I went to NY, I did not make the time to go, and I had huge regrets. But today, my first full day I went for a stroll to the sad, but beautiful site. I don’t know, there was something beautiful about it at the same time that it was though to see that many names of people that were lost in the attack. But I would absolutely recommend every one of you to visit if you’r going to NY anytime soon. And if you only have a couple of days, – I would absolutely tell you to have this on your priority list of things to do!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *