So much to do, so little time!

 

 

This post is in Norwegian & English!

 

Det å blogge er ikke like lett som jeg først trodde det skulle bli her nede. Tiden går så utrolig fort, og dagene går i ett. Nå skal det sies at jeg har ligge rett ut og vært syk de siste dagene, men jeg har likevel fått gjort litt smått innimellom. Her om dagen dro jeg og noen av jentene bort i gata for og ordne neglene for eksempel, og dagen før det dro noen av oss til Chinatown. Det var så kult og oppleve Chinatown og det føltes som om vi var i et helt annet land. Men vi gjorde ikke annet enn å gå noen kvartaler fra oss, og så var vi på sightseeing igjen. Vi fant også en super matbutikk som var ufattelig billig, så det blir nok noen ukeshandler der for å si det sånn!


Blogging from my time in NY, is not gonna be as easy as I thought it would be. The times flies past me, and the days are so packed all the time. And I should probably mention that I have been quite sick the last couple of days. But I have got some stuff done, so I have not let anything stop me. The other day me, and two other girls went down the street to get our nails done, and the day before that I also went to Chinatown. It was so weird, ’cause we felt like we were in a totally different country, not even in NY anymore. And we found the cheapest store ever, so we now know where to shop our groceries the next months!

I går var jeg og Ellinor faktisk på Guggenheim også. Slo virkelig ut håret på lørdagskvelden vi altså! Haha, nei vi digga det, men jeg tenker jeg heller kan vise dere de bildene og skrive litt om det i et innlegg i morgen eller noe? Jeg tenkte å sette meg ned for å skrive noen innlegg som jeg kan publisere til dere litt etterhvert. Det skjer nemlig litt hver dag, og skal jeg blogge om en del så må jeg bare få det gjort. Ting begynner å hope seg opp!

Er det noe spesielt dere vil lese om fra oppholdet mitt, og har dere evt noen spørsmål? 


Yesterday me and Ellinor actually went to Guggenheim. We got wild on a Saturday night, or what?! Haha, we had a great time though. But I thought that I actually would chat more about that in a new post. I am now gonna sit down and write quite some posts. Since we have so much going on all the time, I never feel like I have the time to write anything. But today I’m sick, and have no plans at all, so I am grabbing this opportunity!

Is there anything special you would like to read about from my time here in NY, or do you have any questions? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *