Guggenheim

 

 

This post is in Norwegian & English!

 

Er det ett museum jeg alltid har hatt lyst til å besøke så er det Guggenheim. Jeg vet ikke hvorfor, men har kanskje noe med at jeg elsket filmen “When in Rome” da jeg var yngre, og da fikk man se en del morsomt klipp fra dette museumet. Men nå kan jeg hvertfall få krysset det av listen av ting jeg må gjøre i løpet av oppholdet. Hver lørdag kveld er det nemlig “Pay-what-you-want”, og det du betaler da er rett og slett rene donasjoner til museumet. Så vi valgte å betale 10 dollar hver, og jeg og Ellinor storkoste oss. Vi tok så mange bilder begge to, og jeg gleder meg til å få sett bildene hu tok. For hu er så flink!


There has always been one special museum that I have always wanted to visit, and that was Guggenheim. I don’t know why, maybe it was because I loved the movie “When in Rome” when I was younger, and there is some funny scenes in that movie from that museum. But now I can at least take this off my To-Do list for these months. And yeah, there is “Pay-What-you-want” days on Saturdays, but we chose to pay 10 dollars each, and the money got donated to the museum. Me and Ellinor had the best time at the museum, and we both took a lot of pictures. I am looking forward to seeing all of hers, ’cause she takes amazing pics!

Jeg tror ikke det kommer til å bli siste gangen vi er her. Jeg og Ellinor har avtalt at vi skal tilbake allerede neste gang de skifter ut utstillingen. Og jeg mener det var i April, så det blir bra! Jeg har også veldig lyst til å dra på The MET, og transit museumet. Der har noen av jentene vært allerede, og det så så gøy ut, så jeg har veldig lyst til å ta turen. Det er gøy og utforske litt kunst og kultur mens man er her og, har begynt å sette så mye mer pris på sånt i det siste og det kan jeg være fornøyd med! Jeg begynner å bli voksen!

Har du vært på Guggenheim før, og har du evt et museum og anbefale meg? 


I don’t think that this was my first and last trip to this museum. Me and Ellinor have already made plans to go see the next Exhibition, and I think that is in April. But I also want to go to the MET, and the transit museum. Some of the girls has already been there, but I want to go sometime as well. It’s so fun to explore art and culture, earlier I have not had that much need to do it, but now I love it! I’m growing up you guys!

Have you ever been to Guggenheim, and do you have any suggestions to museums I can visit? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *