Tid for en avskjed

Nå er det en stund siden sist, eller hva? Jeg har absolutt ingen god unnskyldning å komme med til dere. Jeg har tatt bilder, jeg har kunnet tatt meg tid på kveldene og jeg vil nok si at jeg ikke prioriterte det å blogge. Og jeg har vell innsett nå at jeg føler meg litt ferdig med blogging. Jeg har som sagt ikke noen god grunn til å la være å blogge, det har rett og slett vært det at motivasjonen og lysten ikke har vært så til stedet som det har vært tidligere. Det har vært utrolig rart, for jeg var så engasjert og inspirert til å blogge før jeg reiste hit og jeg gledet meg til alt jeg kunne blogge om når jeg var her. Men nå kjenner jeg meg faktisk ganske ferdig..

Jeg nevnte det for Mathias den uken han var på besøk og jeg tror han også syntes det var rart at jeg sa det jeg faktisk sa. Jeg har alltid blogget og alltid vært en blogger, og det har bare vært sånn. Han mente jeg hvertfall burde dele et siste innlegg med dere, og informere om at jeg faktisk føler meg såpass ferdig med dette. Og jeg var enig. Så nå sitter jeg jo her da.

Det skal jo sies at jeg elsker å skrive. Jeg elsker det så inderlig, og ikke minst det å ta bilder. Så det er nok ikke noe jeg kommer til å slutte med med det første. Og jeg skulle virkelig ønske at lysten for å blogge var tilstede når jeg bor i NY av alle steder, men jeg føler ikke jeg klarer å ta meg tid nok til det. Og det skal sies at jeg får veldig blandede følelser om å skrive dette innlegget. Mye fordi jeg syntes det er deilig og endelig ha en plass hvor jeg kan dele tankene mine igjen, men samtidig er det rart å skrive at jeg slutter. Det gir kanskje veldig lite mening for dere, men akkurat nå føles dette veldig riktig.

Man vet jo aldri, plutselig får jeg given tilbake og begynner igjen. Men på en eller annen måte så føler jeg at jeg har begynt å vokse litt vekk fra denne delen av livet mitt. Jeg føler jeg har blitt mer voksen, om det går an å si uten at det blir for dumt. Jeg har ingen ting i mot de som er eldre enn meg og som blogger, så lenge de er tilfreds med det, men som sagt så føler jeg meg bare ferdig med det hele. Det hadde absolutt ikke gjort meg noe om det forandret seg igjen i fremtiden, men akkurat nå er det det mindsettet jeg har.

Noe jeg kommer til å fortsette med derimot er å vlogge her og der og poste det på youtube, men jeg har ingen schedule som jeg har hatt tidligere når jeg postet onsdager og lørdager. Nå kommer det når det kommer rett og slett. Så langt har det ikke vært så ofte, men det er to vlogger jeg ikke har publisert, men som jeg faktisk har på macen. Den ene var jeg ikke fornøyd nok med til og poste, og den andre er for kort, så de ligger lagret for kun meg og se senere.

Men instagram derimot der er jeg mer aktiv enn noen gang føler jeg. Jeg poster fine bilder fra NY stadig vekk og koser meg veldig med å jobbe med den i stedet for bloggen. Det tar mindre tid, og jeg koser meg veldig med det. Jeg prøver også å være aktiv på insta story, så om du vil fortsette å følge meg videre er det bare å følge meg på instagram – Helenelekven.

Men ellers vil jeg takke dere alle som har fulgt meg og bloggen min gjennom alle disse årene. Jeg håper jeg føler for å komme tilbake en gang!

  • Helene Lekven
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *