I can never stay away for long!

Så lenge klarte jeg å holde meg unna! Jeg har innsett det at det å blogge er en såpass stor del av meg at det er litt vanskeligere å slutte enn jeg først antok. Jeg har også lært meg at jeg ikke må skrive lange essay på hver bloggpost, og dermed tar det også kortere tid, noe som ikke kan skade. Siden sist har det skjedd mye, og jeg har på ingen måte tid eller tålmodighet til å ramse opp alt. Men jeg har tatt litt bilder her og der, og jeg vil vise dere mine favoritt steder rundt om i NY tur etter tur. Så håper det er noe som kan falle i smak.

Akkurat nå er jeg inne i innspurten til eksamenene mine, og den første er allerede på torsdag. Jeg har vært litt stresset på grunn av det, men jeg må lære meg at jeg ikke må stresse med å gjøre det best i alt. Det er vell noe med denne generasjonen vi er i.. Men uansett, så gleder jeg meg over at jeg er tilbake, og ved å dele disse bildene i dette innlegget får dere en liten smakebit av hva som kommer her fremover. Et stikkord – Jeg elsker West / Greenwich Village!

Hva vil du lese om fra New York? 

Del

2 Kommentarer

 1. Elinoe
  29. mai 2018 / 09:58

  Hurra!! Så glad for at bloggen fortsetter! Hadde vært gøy å få vite høydepunktene dine fra oppholdet, dine favoritt attraksjoner og kule restauranter og kafeer ☺️

  • Helene Lekven
   Forfatter
   30. mai 2018 / 21:21

   Så bra!! 🙂 Høydepunkt innlegg skal jeg nok ganske så sikkert få til vettu 🙂 Og jeg skal komme med så mange og gode tips som jeg bare kan, i’m getting there!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *