Where to shop for less in NY?

Helt ærlig? Shopping er dyrt i New York. Skal du på shoppingtur ville jeg i utgangspunktet ikke anbefalt New York som by, mye fordi byen kan overprise så innmari fordi de rett og slett kan. Men det er en plass du kan få klær, sko og annet tilbehør til en ganske så god penge, og det er på Woodbury Common. Det er et outletsenter som ligger i Upstate New York, og det går buss dit fra byen hver dag. Det koster ca. 35-40 dollar hver tur-retur, men du vinner så mye på å shoppe her.

Etter jeg flyttet til New York har jeg vært her to ganger. En gang med hele gateway gjengen, hvor kontaktpersonen vår faktisk leide en stor bil, kjørte oss opp og så overnattet vi i et hus de hadde leid til oss hos AirBnB. En super tur, som jeg vlogget, sjekk den ut HER! Men jeg har også vært der en gang da familien min var på besøk. Da tok vi bussen fra byen, og det funket helt supert! Første gangen kom jeg kun hjem med en pose, men det var hvertfall en Mulberry pose med en nydelig veske inni. Mens gang nr to kom jeg hjem med ganske mange flere poser. Da ikke med like dyrt innhold så klart! Men ja, du finner ofte mye bra på Woodbury, og vil du shoppe mens du er i NY? Ja da anbefaler jeg deg å ta turen dit! (Se hvilke butikker de har HER.)

Har du shoppet på Woodbury common før? Og Hva er dine favoritt butikker å handle på? 

Del

2 Kommentarer

 1. 30. mai 2018 / 07:49

  Jeg var på Woodbury common da jeg var i New York. Men det begynner vel å nærme seg 10 år siden. Når det er sagt så har jeg vært flere ganger i Bicester Village utenfor London. Det er samme konsept og der finner man utrolig mye fint til en “billig” penge. Har kjøpt meg både Burberry kåpe og Jimmy Choo sko der til slikk og ingenting 🙂
  Jeg opplevde også NY som relativt dyrt da jeg var der, men jeg har bare vært der en gang og vi slet med å finne brukbare butikker før siste dagen. Men så hadde vi ikke gjort så mye research heller da, siden det var litt av en “impulstur” 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   30. mai 2018 / 21:20

   Det skader aldri å sjekke ut outlets når man har sjansen nei! 😀 NY er generelt en dyr by, og jeg kan. se den at shopping kan være litt vanskelig uten ordentlig research. Men da får du forhåpentligvis litt mer svar i løpet av mine neste innlegg da vettu! Skal prøve å dekke så mye jeg kan før jeg reiser hjem om 3 uker! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *