Let’s go to the beach..

 

 

I dag lengter jeg tilbake til stranda her jeg sitter og leser på både en eksamen og en fremføring, begge som skal gjennomføres allerede i morgen. På fredag var noen av oss som reiser med Gateway i Connecticut, og der møtte vi kontaktpersonen vår Cathrine. Hu steller så godt i stand for oss hver gang vi er med henne. Første gang var det på overnattingsturen vår til Upstate New York, hvor hun stelte i stand det enes festmåltidet etter det andre. Og forrige uke stilte hun nok en gang opp til forventningene. Hun plukket oss opp på togstasjonen, klar i en stor bil hvor det var plass til alle, og vi satte fart mot stranda. Det ble flere timer med soling, og etterhvert stod det grillmat og cupcakes på menyen, før vi slukte enda mer sol. Det var en helt fantastisk dag, og ja jeg ble solbrent! Det kommer vell ikke som et sjokk?

I dag hadde jeg gjort mye for å ligge på stranda istedet altså! Det hadde vært deilig! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *