The best view in the city

 

 

Når familien min kom på besøk var det ikke et spørsmål en gang om vi skulle opp i en av de flotte bygningene med den beste utsikten. Jeg hadde ved dette punktet allerede vært oppe i One World Trade center, og hadde hørt en utsikten ikke var den beste fra Empire state building. Derfor valgte jeg å ta med familien (ta med.. som om jeg betalte!) opp på Top of the Rock. Grunnen til det er at da får du ikke bare en nydelig utsikt som Empire state er en del av, men du får også utsikt over Central park og langt oppover New York på den måten. Du får en fantastisk 360 graders view, og jeg kan med hånden på hjertet si at det er den fineste utsikten jeg har sett i NY. Og du ser en del fra diverse rooftops i byen!

Så selv om det koster litt, så ville jeg anbefalt å ta turen opp på top of the rock. Alle de andre kjente utsiktplassene koster også gjerne litt, men ut i fra det jeg har selv sett ville nok valget mitt falt på top of the rock en annen gang også!

Hva syntes du om bildene? Og har du vært på top of the rock? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *