The best food market, with the best view!

Nå begynner det å nærme seg hjemreise.. Jeg har veldig blandede følelser angående det. Det er mye som gjør at jeg gleder meg, men det blir også trist å dra fra jentene og ikke minst denne byen. Men er det en ting som er sikkert, jeg prøver hvertfall nå å bruke tiden min som jeg har igjen her best mulig, og dagen i går var en dag som virkelig utviklet seg til å bli helt super! I Brooklyn, Williamsburg, har de nemlig et matmarked som heter Smorgasburg. Det er mange boder med så mye god mat og ikke minst drikke. Og i og med at dette markedet er bare på lørdager så er det ikke alltid at det passer seg med været osv. Så i går skulle noen av jentene hit, og jeg brukte ikke lang tid før jeg sa jeg var med!

 

Vi tok båten fra Pier 11 på manhattan, som er så og si rett bak bygget vårt (kunne ikke hatt bedre beliggenhet) og betalte kun $2.75 for en vei. Denne båten stopper også i Dumbo om du bor i Brooklyn. Så om du går på på Pier 11 skal du to stopp, og går du på i Dumbo skal du ett stopp videre. Etter å ha gått av båten er det virkelig ikke langt å gå, og det er så lett å finne frem! Jeg koste meg med lemonade etter lemonade i dag, + et ostesmørbrød som jeg ikke klarte å spise opp. Men de har så mye god mat der, så vil absolutt tilbake om det er fint vær noen av de neste lørdagene også!

 

Du kan få kjøpt kokosnøtter, lobster, veganske retter, churros, meksikansk, is, juicer, burgere,  og mye mye mer! Er du i området og det er fint vær så ville jeg absolutt anbefalt å ta turen! Der er helt klart det matmarkedet som har den beste utsikten jeg noen gang har sett. Men husk en ting!! Ta med kontanter, det er ikke alle bodene som tar kort dessverre.

Er kanskje ikke et matmarked man tenker på når man skal til New York, men kunne du tenke deg å besøke dette?? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *