The Met – Heavenly Bodies

I mai var jeg, Ellinor og Victoria på klassetur til the Met Museum, og jeg tenkte i dag å dele litt om den opplevelsen. Det var første gang jeg hadde vært inne på the Met, og jeg gledet meg utrolig mye. Også fordi det var en helt ny utstilling, og det var den som åpnet når Met gallaen ble arrangert. Det var helt nydelige kjoler utstilt, og designere etter designere var representert. Om du vil se mer av utstillingen kan du sjekke ut minnene mine på instastory, i mappen som heter NYC – May. Som sagt så var utstillingen helt himmelsk, og jeg gikk og drømte meg bort fra ende til annen. De har andre utstillinger nå også, men ville absolutt anbefalt å ta turen for å se Heavenly bodies utstillingen. Du kan lese mer spesifikt om utstillingen HER, og den varer frem til 8. Oktober.

Etter å ha gått rundt i noen timer tok vi turen innom gift-shoppen. Det var så mye fint der, og jeg klarte selvfølgelig å komme ut med noe derfra. Jeg tok med meg «Vouge – the gown» coffeetable book. Jeg hadde også veldig lyst på et armbånd og et silkeskjerf, men det hadde blitt over gjennomsnittet dyrt. Så det ble med den ene boken. Men jeg er super fornøyd jeg, og gleder meg til å ta av plastikken og ha den på bordet i stua når jeg kommer hjem!

Har du noen gang vært på the Met? Og kunne du tenke deg å se Heavenly bodies utstillingen? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *