Happy Birthday to me!

Hadde jeg virkelig nettopp bursdag? Er jeg faktisk 22? Det hele virker bare fjernt for meg, men er det en ting jeg er sikker på så er det hvertfall at jeg storkoste meg! Jeg våknet til sang, kake, ballonger og gave på senga av de beste roommatesene! De vekte meg litt tidlig fordi noen skulle avgårde for å ha eksamen, men det gjorde ingen verdens ting! Senere på dagen ble det Coney Island med hele gateway gjengen, som dere kan se i videoen over. Jeg storkoste meg!! Og jeg skal også snakke mer om Coney Island i et innlegg en annen dag, men for nå må jeg bare si tusen takk for alle gratulasjoner jeg fikk på dagen min! Dere er fantastiske!

Hva syntes du om bursdagsvloggen min? 

Del

2 Kommentarer

 1. Elinor
  15. juni 2018 / 13:03

  Åå, for en drømmedag! Du fortjener virkelig en fin feiring!!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   24. juni 2018 / 11:52

   Den var virkelig helt fantastisk! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *