I’m back home!

Hei igjen alle sammen!

Det er rart å si det, men jeg er hjemme i Norge igjen. Mine fire måneder i New York er over for denne gang, og jeg har hatt en helt fantastisk opplevelse! Jeg har fortsatt mange innlegg og bilder å dele med dere, så det blir masse NY baserte innlegg fremover også. Og ikke minst så skal jeg ha et recap innlegg med alle de beste minnene mine fra oppholdet! Håper dere er klar for alt dette, og vi kan jo ikke glemme alle tipsene dere skal få etterhvert!

Men selv om det er to dager siden jeg kom hjem nå, er jetlaget ikke akkurat blitt noe bedre. Jeg våkner hver dag i 5 tiden, og sovner også midt på dagen. I går tror jeg jeg sov i nesten 18 timer til sammen, og det er bare insane! Men sånn er det vell når man kommer tilbake fra andre siden av jorden. Vi satser på at døgnrytmen forbedrer seg før eller siden!

 

Jeg hadde faktisk i går pakket ut av begge koffertene mine allerede før kl 9 på morgenen. Men det skal sies, jeg har pakket ut, men ikke pakket alt på plass. Det skal gjøres i løpet av dagen i dag tenkte jeg. Været er nemlig ikke helt på vår side om dagen, så da blir det noen innedager!  Jeg skal også prøve å lage noe helt nytt på kjøkkenet seinere, så det gleder jeg meg veldig til. Og blir det vellykket får dere nok ganske snart få vite oppskriften på det og!

But for now, I’ll just see you later! Er dere klare for flere NY innlegg fremover? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *