Sunday bubbles!

Mandagen er her, og dette er en uke jeg har gledet meg til kjempe lenge! Mandagen min starter litt i det tyngste laget, men jeg prøver å få opp energien og given, så det er hvertfall et godt tegn. Musikken er nå slått på, og vi satser på at det gjør susen for resten av dagen! Men nå tenkte jeg å dele litt bilder med dere fra den siste søndagen min i NY. Vi var nemlig på Moxy rooftop ved Times Square, og hadde brunch og rooftop party. Vi storkoste oss masse, som du kan se på bildene! Men nå er en ny uke i gang, og den skal bli super:

Mandag: I dag er planen å ta bilder til en kampanje som skal publiseres i morgen, skrive masse blogginnlegg, og ikke minst redigere den siste vloggen fra NY.

Tirsdag: Det er faktisk meldt fint vær, så jeg har lyst til å ta turen enten ned på solsiden eller i parken for og virkelig dra nytte av solen når den først er her.

Onsdag: Da er det tid for å pakke til en Tønsberg/Skiens tur. Men det er også fint denne dagen, så en tur i finværet står også på planen. Kanskje gå og sjekke ut området det jeg skal gå på skolen til høsten?

Torsdag: Da var det endelig klart for å dra til Tønsberg. Vi reiser tidlig på morningen, så vi får så og si hele denne dagen i Tønsberg. Det blir utrolig hyggelig å dra ordentlig hjem en tur, og ikke minst se alle venner og familien til Mathias! (Vi reiser videre til familien min i Skien på mandagen)

Fredag: Så kommer vi til hovedgrunnen for besøket akkurat denne helgen. Til jul fikk nemlig jeg og Mathias konsertbiletter til å se Jarle Bernhoft igjen på Foynhagen av mamma og pappa. Jeg gleder meg super mye, og sist vi var på konsert med han flyttet vi faktisk til Trondheim dagen etterpå. Så det er litt minner ved å være på konsert med han!

Lørdag: Hva som skjer på dagen disse dagene vet jeg ikke, men denne kvelden skal jeg faktisk feire at jeg ble 22 i starten av Juni. Jeg tror ikke jeg har feiret bursdagen min siden jeg ble 18, så det blir bra! Det blir nok grilling og kos i hagen til langt på kveld, og jeg gleder meg til å se alle vennene mine igjen. Alle jeg har i Trondheim har dratt hjem for ferien, så jeg har ikke sett noen venner etter jeg kom hjem fra NY enda!!

Søndag: Det blir nok hviledag denne dagen, og bare nyte den siste dagen i Tønsberg før vi reiser videre til foreldrene mine. Det er meldt supert vær hele helgen, så kan jo håpe det blir noen båtturer eller annen kos i løpet av dagene der!

Og det er uken min fra start til slutt! Kanskje ikke den mest spennende for dere, men det er en uke jeg gleder meg til skal settes ordentlig igang. Og ja, musikken har hjulpet ti hakk i løpet av den tiden jeg har skrevet dette innlegget. Så nå er jeg klar for å sette igang med shooten for morgendagens kampanje!

Skjer det noe spennende for deg denne uken? Og hva syntes du om bildene? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *