See no evil, hear no evil, speak no evil!

 

 

REKLAME // Samarbeid med DanielWellington

Mange av dere vet jeg har hatt et godt forhold til #DanielWellington klokkene i flere år nå. Jeg ønsket meg en sist til jul av mamma og pappa, og da fikk jeg den nydelige klokken HER. Og det passet perfekt at jeg faktisk fikk den til jul, for rett før så hadde jeg klart å miste den gamle klokken min som hadde sort reim.

Men det skal sies at jeg har savnet noe å bruke når gull klokka ikke passet sånn supert, og nå har jeg endelig det igjen! Jeg har nemlig fått et helt nytt tilskudd i DW kolleksjonen min, og denne gangen er det en Classic Petit Sheffield, som du finner HER.Jeg valgte å gå for sølv denne gangen, mest fordi jeg allerede har en petit klokke i gull. Da kan jeg nemlig kjøpe reimer til både klokken i gull og i sølv, og jeg får all verdens muligheter med klokkene fremover. Gleder meg til jeg kan kjøpe et tilskudd med reimer, disse er de som står på lista så langt: nr. 1, nr.2 og nr.3.

Så nå har jeg endelig den svarte klokka mi på plass igjen, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Hva syntes du? Hvilken DW klokke er din favoritt? 

 

Use «LEKVEN15» to get 15% of your purchase

Del

6 Kommentarer

 1. Vilde
  26. juni 2018 / 12:24

  Det var så fine bilder!!

 2. Elinor
  27. juni 2018 / 09:10

  Nydelig!!!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   27. juni 2018 / 10:46

   Aw, du gjorde dagen min nå! <3 Du er herlig, tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *