Where to eat – Breakfast / Lunch in NYC

Det er så mange plasser å spise i New York at du kan så og si sette deg ned på hvert hjørne og alltid finne god mat. Men jeg tenkte at jeg kanskje skulle komme med hvertfall noen annbefalinger. Noen av plassene har jeg bilder til og andre ikke, mye fordi jeg var flere av plassene før jeg bestemte meg får å sette sammen dette innlegget til dere. Så jeg håper det går greit!

 

 

Butchers Daughter 

Denne overrasket ikke så veldig mange av dere. Butchers Daughter er all over Instagram, men det er av en grunn! Ikke bare er hele kafeen veldig instagram vennlig, men de har også veldig god økologisk mat. Menyen er variert og du finner alltids noe du liker. Jeg var der selv i April, og jeg vet de har fått en sommermeny i etterkant, men spør du meg så ser den faktisk enda bedre ut. Så angrer på at jeg ikke tok enda en tur hit!

Adresse:
19 Kenmare st
10012, New York

Foodmarket in Wiliamsburg (Brooklyn)

Jeg vil også fort nevne at det er perfekt å ta brunch eller lunsj på matmarkedet i Williamsburg. Det er super enkelt å komme seg dit spesielt med båt. På den måten får du også sett Manhattan skyline, og det er virkelig nydelig! Jeg har skrevet et eget innlegg om dette faktisk, så om du vil vite mer, kan du finne det HER.

Adresse:
90 Kent Avenue, 11211 New York, Brooklyn

 

Grey Dog 

Her dere, her får dere gode toast / sandwicher. Jeg gikk selv for den med Mozzarella og tomat, og den var helt himmelsk. Porsjonene var også akkurat passe størrelse, og du ble akkurat passe mett. Det er det jeg liker best. Da får du mye for pengene uten at du føler du må spise deg i hjel. De har også en utrolig kul stil og vibe i restauranten, og det er heller ikke noe minus. Og tips, Sangrian deres så ganske så god ut! De har flere restauranter, men den jeg var på er denne:

Adresse:
244 Mulberry street
NY 10012

Two Hands Cafe

Hvis du vil ha brunch en plass er dette en av plassen vi hvertfall dro til. Det finnes nok mange andre bra plasser og, men her får du mer champagne i mimosaen enn appelsinjuice for å si det sånn! Jeg hadde en kjempe god sandwich med egg, bacon, avocado og noe liknende på. Den smakte himmelsk. Den tjukke pannekaken (som dere ser på bildet ) og burgeren var visst også ganske gode, så du har litt å velge mellom her også! Det som er fint med denne for meg er at det ikke er så langt å gå til den fra der jeg bodde.

Adresse:
251 Church street
NY 10013

Cafe Cluny

Denne kafeen satte jeg og Ellinor oss på helt tilfeldig en dag vi var i West Village. Vi endte opp med å kose oss så mye med maten, og satt der ganske så lenge. Maten var faktisk helt himmelsk, det var ingen ting å klage på! De ansatte var også veldig hyggelige. Men selv om vi gikk innom denne franske bistroen ved en tilfeldighet, så hadde faktisk Ellinor denne på To do lista hennes for oppholdet. Det var vi ikke klar over når vi gikk innom, men jeg skjønner hvorfor den stod der! Hands down, the best place I ate!

Adresse:
284 W 12th street, 10014 New York

 

 

Jack’s Wife Freda

Denne er nok en instaslager, men det betyr ikke at den ikke fortjener å bli med her likevel. Jeg var på Jack’s wife når Mathias var på besøk i starten av April, og vi delte de to rettene dere ser på bildet. Det ble akkurat nok mat, vi var ikke for mette, men heller ikke sultne etter vi var ferdig. Vaffelen smakte litt små rart syntes jeg, men den heter jo rose vaffel, og jeg er ikke verdens største fan av rose i mat og drikke, så burde kanskje sett den komme. Men Mathias syntes den var kjempe god, så alt kommer jo an på smak og behag!

Adresse:
50 Carmine street
10014 New York

 

 

Fika (bilder lenger ned)

Dette er en svensk kaffekjede som har spredt seg rundt om på Manhattan. Selv hadde vi faktisk en rett borti gata, og de hadde super god kaffe, og ikke minst hadde de faktisk kanelboller! De hadde også en veldig god wrap med eggeblanding inni, som jeg prøvde en gang, og den kan også anbefales. Selv gikk det gjerne i en Cappucino med havremelk når jeg var her, men mat eller bakevarer ble det innimellom.

Adresse:
66 Pearl street
10004 New York

Og med det har dere hvertfall 7 plasser dere kan spise frokost/lunsj! Jeg føler jeg har enda flere plasser å komme med, men akkurat nå står det stille. Så jeg får heller adde mer etterhvert som jeg kommer på ting, da selvfølgelig i dette samme innlegget slik at alt er samlet. Dette er hvertfall 7 veldig gode alternativer om du skal til New York. Det kommer også til å komme et innlegg med tips til hvor man burde spise middag i nærmeste fremtid. Men når det er sagt så har jeg hatt gode opplevelser med disse plassene jeg anbefaler, det garanterer likevel ikke at alle får den samme gode opplevelsen. Husk det! Og det finnes også mange andre gode alternativer som jeg ikke rakk å teste ut dessverre.

Har du prøvd noen av disse plassene? Og er det evt noen plasser du kunne tenke deg å prøve? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *