It’s time for a change

Hei og god helg alle sammen!

Jeg håper dere har hatt det fint siden jeg blogget sist? Selv har jeg vært på en liten ukes ferie i Tønsberg og Skien, og jeg storkoste meg om du ikke så det på instastory. Nå er vi tilbake da, og jeg har faktisk rukket å være på både prøvejobbing og starte med oppussingen av resten av leiligheten. Dere som har fulgt meg lenger enn et år husker kanskje at vi pusset opp soverommet og spisestua i fjor høst, men nå er det kjøkkenet og stua som står for tur denne uken. Kjøkkenet blir det ikke alt for mye gjort, det blir rett og slett å friske opp med litt maling, og det blir deilig det i seg selv. Men stua blir det litt mer nytt. Vi tenker en kontrastvegg i stua også, hvilken av de to vi vurderer vet vi ikke helt enda, men vi må vell bestemme oss innen mandag eller tirsdag slik at vi blir ferdig til vi får besøk neste helg!

Men ja, jeg ville egentlig bare stikke innom og oppdatere dere litt på hva som skjer. Bloggen er jeg jo klar for igjen nå som jeg er hjemme, så dette blir bra!

Ønsker dere forresten at jeg skal blogge om noe spesielt fremover? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *