Restaurant anbefaling: Strøm

Forrige uke var jo vi en liten tur i Skien, eller vi var der fra mandag ettermiddag til torsdag ettermiddag. Men vi hadde hvertfall litt tid sammen med familien min, og mens vi var der dro vi på en restaurant jeg har hørt ganske mye bra om fra tidligere. Jeg kunne ikke si noe om den selv, frem til nå, for nå har jeg endelig prøvd den selv. De hadde så mye godt på menyen, og jeg sleit lenge med å vite hva jeg faktisk skulle bestille. Vi endte til og med med å bestille litt små snacks før middagen for alle sleit så med å bestemme seg, men det ble ikke noe å klage på. Det var bare starten på et fantastisk måltid!

Jeg stod mellom Entrecôte, blåskjell, fiskesuppe, and med nudler og stekte grønnsaker, og en ande salat med vannmelon – som dere kanskje ser jeg endte opp med til slutt. Men jeg fikk smakt både blåskjell og fiskesuppe for det var det noen av de andre i familien som hadde, og det var så godt. Det eneste jeg ikke var super fornøyd med var at de tok så mye koriander på salaten min, og det er det værste jeg vet. Alt annet smakte himmelsk, men med en gang jeg fikk en bit koriander klarte jeg ikke spise mer. Jepp, jeg er en av de som syntes det smaker såpe… Men det gjør ikke at jeg ikke vil tilbake hit. Det var den beste restauranten jeg har vært på på lenge, og jeg var jo på noen i løpet av månedene i NY, så det sier jo sitt!

Kunne du tenke deg å prøve ut denne restauranten i Skien? Og kunne du tenke deg flere slike anbefalinger rundt om i Norge? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *