Mitt beste tips om sommeren

Sommeren er her for fullt, nå også i Trondheim, og dere aner ikke hvor deilig det er. Men samtidig er det jo viktig å ta var på huden når solen steker så mye som den faktisk gjør. Og jeg føler jeg har funnet meg en ganske god rutine som gjør at jeg får mest mulig farge, og ikke minst at den blir litt mer langvarig. Det er jo hvertfall greit å gjøre det man kan for å beholde fargen lengst mulig, og da er det faktisk viktig med litt forarbeid.

1. Jeg velger alltid å skrubbe beina mine dagen etter jeg har shavet dem. Dette er for å fjerne alt av død hud og skitt som eit sitter i porene. Og jeg har da i sommer brukt skrubben dere ser på bildene under her. Den er fra Bath&bodyworks, og jeg er veldig fornøyd med den. Den ligger ikke helt oppe på førsteplass sammen med skrubbene fra Rituals, men den er ikke langt bak.

2. Etter å ha skrubbet huden er det viktig å tilføre godt med fuktighet. Denne gangen går jeg også inn med et nydelig produkt fra Bath&Bodyworks. Det er en Body Butter som lukter himmelsk. Men det som er så fint med denne er at jeg ikke bare bruker den etter den ukentlige skrubben, jeg bruker den også på de områdene jeg evt har blitt solbrent i løpet av dagen. (Jeg har enda ikke flasset noe når jeg har brukt denne på solbrente områder, «bank i bordet»)

3. Det skal sies at jeg gjør alt for å ikke bli solbrent, ikke at det alltid er like lett. Men jeg liker veldig godt solkremene til Piz Buin, og sverger år etter år til dem. Jeg føler jeg skylder den solkremen at jeg har blitt brun de siste årene. Og husk at det er veldig viktig å smøre seg, huden din vil takke deg stort – ikke bare samme kvelden, men også når du en dag blir hakket eldre.

Dette er hvertfall rutinen min igjen nå som jeg har tilgang på sol. Ahh, deilig etter noen dager uten altså! Så nå skal det pusses og sparkles før jeg selv setter meg ut i solen for resten av dagen. Flere som er med?! Jeg tror dette virkelig blir en flott dag og ikke minst en flott uke. Ahh, gjett om jeg er i godt humør i dag da dere! Er ikke så mye mer enn litt sol og litt varmere temperaturer som skal til altså!

Men nei, nå får jeg runde av sånn at jeg kan komme meg fortere ut i sola! Hva er dine planer for denne nydelige dagen? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *