A different cinema experience

Om du skal på ferie til USA, og til og med New York av alle plasser er det kanskje ikke kino dere har på to-do lista. MEN hvis det går en film du egentlig har lyst til å se ville jeg absolutt anbefalt dere å ta turen til iPic. Dette er en kino som ligger ikke så langt unna Wall street, så jeg hadde en kort distanse fra leiligheten. Men det som er spesielt med denne kinoen er at du rett og slett kan ta deg middagen her. Du kan bestille middag, drinker, små snacks retter, godteri og popcorn osv. Det er så stort utvalg! Og det beste? …

Det må nesten være at du kan bestille seter du kan ligge i! Rett i slett lange sofaer, som du og en annen kan dele. På bildet under så ser dere at jeg og Ida deler en slik sofa. Det koster liiitt ekstra i forhold til de vanlige setene (som også har bord), men ikke betraktelig mye mer. Og I mean, det slår ikke norske priser med mye.. Ida kjøpte seg også en pizza, men jeg forholdt meg til popcorn og smågodt siden jeg allerede hadde spist. Skulle nok ønske at jeg ikke gjorde det, fordi de hadde mye god mat der. Til og med calamari!! Ah, det så innmari godt ut.

Så om du skal til NY, og ikke vet hva dere skal en kveld vil jeg absolutt anbefale dere å ta turen hit. Middag og en ny film i samme slengen er ikke verst! Det er nok ikke en typisk amerikansk kino, det er det nok ikke, men det var en opplevelse i seg selv. Det er helt klart!

Adresse: 11 Fulton Street, New York, 10038 New York

Og det er jo fordi jeg syntes det var en morsom opplevelse, og noe som kanskje ikke så mange vet om som gjør at jeg også vil skrive om akkurat dette. Jeg visste ikke om det før jeg dro, og jeg hadde nok ikke søkt etter det hadde jeg skullet på kino i løpet av en ferietur. Da hadde jeg nok bare funnet en som hadde filmen jeg ville se og gått. Men nå har du hvertfall et tips om dette er noe du kunne tenke deg!

Har du sett noe liknende før? Og er dette en kino du kunne vendt deg til? Det kunne jeg! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *