Flower girl

 

 

 

Solsikker, det er nesten blitt den nye favoritt blomsten min altså! Bare synd den blomstrer best i sommer månedene. De kunne virkelig trenges i vinduet om vinteren også, for å gjøre det litt mer lyst og sommerlig i stua, men det får nå gå. Jeg nyter de overfall der de står nå!

Jeg var nemlig og handlet inn litt blomster for helgen her på fredag, og kom hjem med hele 3 buketter med fine blomster. Alle pryder stua så flott atte! Jeg skal også innrømme at vi i tillegg gikk til innkjøp av litt mer grønne planter i går og. Mathias klarte jo ikke å holde liv i de vi hadde mens jeg var borte, så de måtte kjøpes på nytt. Så nå er det endelig litt grønt rundt om i leiligheten selv om jeg ikke har friske blomsterbuketter til en hver tid! Ahh, blomster altså, skal ikke mer til for å glede denne frøkna.

Noe annet som fortsatt gleder meg er det nyeste tilskuddet av en klokke jeg har fra Daniel Wellington (link). Dere husker vell kanskje at jeg har en rabattkode dere kan bruke om dere skal handle fra siden deres? Hvis du bruker LEKVEN15 så får du 15% på kjøpet ditt. Selv kjøpte jeg meg faktisk en ny reim til den samme klokken jeg har på på bildet. Jeg gleder meg stort til å få den i posten! #danielwellington

Hvilken klokke er din favoritt fra Daniel Wellington? Og ikke minst, hva er din favoritt blomst? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *