Ugly location shoot!

God morgen og god mandag!!

Nå når jeg lette etter noen bilder for dagens innlegg fant jeg plutselig dette lille knippet med bilder. Jeg og Ellinor fikk nemlig for oss en dag i NY at vi skulle ta masse bilder i diverse ugly locations. Vi hadde det så gøy, og kleint på samme tid! Det ble litt i det kleineste laget når det kom noen inn og skulle ta klærne sine fra vaskemaskinen og over i tørketrommelen. Det ble en klein stillhet for hun skjønte hva vi holdt på med, men samtidig ville vi ikke ha full on shoot mens hun var der. (Det var vaskerommet i leilighetsbygget vårt, så det var ikke så mange der)

 

 

 

Men vi har morsome bilder, og minner med de så det er bare morsomt å se tilbake på nå! I dag derimot er det tilbake på oppussing. Nå har det stått stille siden fredag siden vi har hatt besøk, men nå er det rett tilbake for å prøve å bli ferdig. Vi ble ferdig med kjøkkenet, og fikk begynt på stua, men der ble vi ikke helt ferdig, så det er der vi nå må fortsette. Ikke at det er noe problem for det ser ut til å bli så bra, hvertfall det vi har gjort så langt!

Vi har også vært og handlet inn blomster og nye planter (Mathias klarte jo å drepe de vi hadde i løpet av de fire månedene jeg var borte) så nå skal det litt til for at det ikke blir bra i leiligheten altså! Jeg gleder meg som en liten unge!

Har du prøvd deg på en ugly location shoot før? Det er virkelig å anbefale! Du kan få noen kule bilder av det altså! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *