Trying something new..

Sommeren er godt igang , og det er kanskje litt i seineste laget å komme med et innlegg hvor jeg skriver om målene mine for sommeren. Men da kan jeg jo bare si at det er målene mine for resten av sommeren, eller hva? Jo, vi sier det! Sommeren har vært helt fantastisk hittil, og den har vært ganske så travel også, selv om jeg ikke har noen jobb (for øyeblikket). Men likevel så har jeg lyst til å sette meg noen mål for den måneden som er igjen av ferien. So let’s go!

  • Jeg vil bli ferdig med å pusse opp, og kjenne at leiligheten nærmer seg mer og mer slik vi ønsker å ha den.

  • Jeg vil dra på camping i skogen og ha litt kvalitetstid med kjæresten før han starter i full jobb og jeg på skolen igjen. Og ja, jeg sier camping! Vi har fått for oss at vi skal begynne å gå lange turer med sekk og telt. Dra litt nytte av den fine naturen vi har. Så forrige uke gikk vi til innkjøp av telt og litt andre små nødvendigheter vi manglet!
  • Jeg vil komme meg tilbake på trening, har vært litt vanskelig etter jeg kom hjem.
  • Jeg vil få meg en deltidsjobb som jeg kan ha ved siden av studiene til høsten. Greit å få inn litt ekstra penger slik at man kan spare enda litt mer hver måned. Begynner å se huskjøp nærme seg med stormskritt – da er det bare å spare!

  • Rett og slett nyte tiden som er igjen av sommeren, leve livet og kjenne at jeg koser meg og setter pris på hver eneste dag. Det er litt deilig å være hjemme igjen skjønner dere! Jeg koste meg på tur, men jeg trives best i selskap med han på bildet over, og det er ikke det sammen å ikke bo med han.

Og der har vi mine mål for de neste ukene. Kanskje ikke de største, men det er hvertfall nok for den måneden som er igjen. Det er lettere å nå disse fem målene, enn om jeg lager en haug med mål. Da føler jeg jo at jeg ikke har klart å oppnå noe mot slutten av måneden. Men nå, hvis jeg klarer disse har jeg jo faktisk klart det jeg satte meg som mål, og det er alltid gøy!

Har du noen mål for resten av sommeren? Og har du evt noen spennende planer for det som er igjen av den? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *