Restaurant anbefaling: Cafè Løkka

God morgen og god torsdag alle sammen! I dag var det egentlig planen at jeg og Mathias skulle ut på tur i naturen, men vi utsatte den til helgen eller starten av neste uke på grunn av at det er meldt finere vær, og fordi vi henger litt etter planen når det kommer til oppussing. Men siden det er planene våre i dag tenkte jeg å starte dagen med dere og fortelle dere om en restaurant / cafe som jeg er veldig glad i, her i Trondheim. Den heter Cafe Løkka og ligger rett ved solsiden. Den er kanskje litt vanskelig å finne om man ikke vet om den, men de er helt klart verdt et besøk!

Jeg har som sagt vært her et par ganger og de har aldri skuffet. Første gang var jeg her med en venninne, og kjøpte kun noe å drikke + pommes frites med aioli. Så ingen ting ordentlig fancy. Men på mandag faktisk, dro jeg og Mathias en tur for å ta ukens første middag der. Jeg endte med dagsferske reker med en majonesblanding og hjemmelaget focaccia, Mathias valgte en burger som også visstnok falt godt i smak. Det er deilig når man også får dagsferske reker en plass, skuffelsen er sjeldent større enn når du kjenner du har fått frossen reker på en restaurant!

Nå i sommer har de også massevis av uteplass, så det at du ikke skal finne noe sted å sitte tror jeg blir vanskelig. Da må du virkelig ha truffet en dag hvor alle andre tenkte akkurat det du tenkte! Om høsten og vinteren er de også veldig koselige å dra til, for de har nemlig diverse brettspill og liknende som man kan låne og sitte å spille om man er en liten eller litt større gjeng. Super sosialt og ikke minst så blir man forhåpentligvis litt distrahert fra mobilen og alt den inneholder. Vi trenger nok kanskje det litt mer enn vi tørr å innrømme innimellom!

Adresse: Dokkgata 8, 7014 Trondheim

Har du noen gang vært på cafe løkka? Og hva slags restauranter / cafeer liker du best å gå på? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *