Sommer og skolefri

Overdel: Zara        Skjørt: H&M         Sko: Steve Madden         Solbriller: Prada          Klokke: Daniel Wellington        Veske: Michael Kors

Okei, er det bare meg eller går ukene alt for fort?! Det er mandag igjen allerede, nok en helg, nok en uke er over og vi er enda et skritt nærmere skole/jobb. Huff, jeg må nesten si jeg gleder meg litt også, men det er litt godt med fri også da. Og denne uken tror jeg blir ordentlig bra. Besøk, camping, besøk igjen og til og med kanskje reise en liten tur på hytta til helgen. Vi får se, det er jo litt deilig å ta ting som det kommer også. Jeg har også planer om å filme en «instagram decides my day» denne uken, så det kan by på litt nytt og spennende, tror og håper jeg!

Har du noen tips til hva slags alternativer jeg burde ha på «instagram decides my day»?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *