A night in the wilderness

 

 

REKLAME // Samarbeid med DanielWellington

 

Nå ble det plutselig litt lenger stille her inne enn planlagt, men den siste uken har det rett og slett bare skjedd veldig mye. Jeg malte ferdig stua mens Mathias var i Tønsberg for å overraske sin mor til bursdagen, vi har hatt besøk, vi har vært på utflukter, og sist, men ikke minst vi har vært på campingtur i villmarken. Haha, villmark og villmark, men det var hvertfall en lang tur og vi endte med å campe ved en foss som het Storfossen. Det var en nydelig tur, og vi storkoste oss!

 

Vi endte med å legge oss ganske tidlig. Mye fordi vi begge var ganske slitene etter dagens gåtur, men også fordi vi fant ut at vi måtte opp i 4 tiden for å rekke en buss kl 7. Jeg fikk nemlig en telefon den kvelden om at jeg fikk en jobb jeg hadde veldig lyst på (Yey, me!!), og jeg skulle inn for å signere kontrakten allerede dagen etter. Dermed – tidlig opp for å komme oss hjem til dette møtet.

 

Men det gikk veldig fint, for da fikk vi nemlig med oss denne nydelige soloppgangen på veien. Den var helt fantastisk, og selv om vi ikke fikk satt oss ned alt for lenge for å nyte den, så fikk vi hvertfall tatt noen bilder til dere. Og ja, Daniel Wellington klokka mi var også med på tur. Det ser virkelig ikke ut som jeg går uten, men jeg gjør det altså. Den er bare så fin og ikke minst så liker jeg å ha på en klokke til alle verdens tider, så hvorfor ikke. Den gjorde hvertfall slik at vi klarte å følge med på tiden frem til bussen gikk, for mobilen var godt plassert i sekken!

Og husker du forresten at du fortsatt kan få 15% av et kjøp hos DanielWellington om du bruker koden «LEKVEN15«. Koden varer til og med den 5. August, så du har fortsatt litt tid igjen!

Liker du å dra på campingturer? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *